- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneee527
csendes tag
Tegnap érkezett meg a teló, most kezdtem el próbálgatni.
Kipróbáltam fejhallgatóval(the T.bone HD880), fülhallgatóval(Meelectronics + AKG) és a hangszóróimra is rákötöttem.
Néhány FLAC formátumú zenét hallgattam és próba gyanánt youtube-oztam kicsit. (mindenféle EQ nélkül)
A 64 Ohm-os fejhallgatómat is meghajtja gond nélkül, a többivel sem volt probléma.Hangminőség terén azért szvsz nem olyan rózsás a helyzet. Bár nincs túl sok kiindulási alapom, hordozható kütyükből használok Sansa lejátszókat, meg eddig a Galaxy S-et zenehallgatásra + ugye a laptop hangkeltője. Ezek közül eddig ez a leggyengébb cucc hangminőség terén. Érezhetően tompábban szól, nem olyan részletgazdag a zene, a magasak egy kicsit bántónak is tűnnek.
Kimondottan zenehallgatásra biztos, hogy nem ez lesz az első amit előveszek, de alapvetően nem olyan rossz a helyzet, lehetne sokkal rosszabb is. Volt egy pár napig ilyen ebay-es Ipod shuffle-klón förmedvényem, valami elképesztően szar hanggal(aki hallgatott már olyat, tudja miről beszélek
), na annál azért fényévekkel jobb.
Ha teheted, mindenképpen próbáld ki a telót, ennyiért tényleg jó cucc! -
suste
veterán
1: értrem én, hogy mindenki az olcsót keresi, de akinek komolyabb igényei vannak, annak bele kell nyúlni a zsebbe (ezt persze nagyon nehezen emésztik meg az emberek, bármilyen eszközről is legyen szó)
2: másik meg ha én azt mondom neked hogy tök jó, akkor az tuti neked is jó lesz?
csak akkor lehetsz biztos benne, ha kipróbálod valahol...pl nekem semmi bajom a képernyővel meg az érintővel, de mások meg panaszkodnak rá...
ami biztos, hogy a kamera tényleg elég tré
, bár aztán akinek ez az első fényképezős telefonja, anak még ez is jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged