- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
fléX
csendes tag
Februárban regisztráltam rá. Tegnap előtt jött a telefon, hogy kérem-e. Már tegnap du. a kezemben volt, s az ára? Leültem! Csak 64500 Ft volt! A szállító a Speedshop.hu.
Igaz - a védőtok helyett egy egérpadra hasonlító darabbal védték a dobozban felülről a foliában elhelyezett masinát!
Első volt a 24 óratöltés, s ma este kezdődik a nyúzása.
Nem tud valamelyikőtök egy jó szétnyitható, vagy usb billentyűzetes tokot rá? -
Szoki
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: van ugyebár a 100 (amit már csak használtan lehet kapni) és lesz majd (talán február 20 után) a 100s, majd később a 3G-s verzió.
Azon vacilálok, hogy veszek egy 100-t használtan, vagy vegyek-e majd 100s, ha lesz. Van-e akkora külöbség az IPS kijelző és a TN között ami megér kb 25e? Tudván azt, hogy első gép lesz.
Vagy kezdjem a régebbivel, ha tényleg bejön, akkor meg majd veszek egy 3G-s verziót.
Sajnos nincs olyan eszközöm, amin látnám a TN kontra IPS különbséget. Szal ez itt a kérdés.Köszi előre is a válaszokat.
-
BandD
tag
válasz
knyitogato #69 üzenetére
WayteQ Hungary (telefon): Február 20-án (hétfő) érkezik Magyarországra szállítmány, azt követően kerül a boltokba. Elegendő mennyiség lesz a polcokon, nem lesz készlethiány.
-
BandD
tag
Sziasztok!
Egy költői kérdés ezzel kapcsolatban:
Készletinfó (gyorsbolt)
Klapka utca:
Érkezés: 2012-02-27
M5 Tesco:
Érkezés: 2012-02-27Szerintetek lehet majd egyáltalán kapni? 2012-02-15-ről módosult a dátum...
-
Nara19
aktív tag
Régóta szemezek egy 10"-os géppel, az előző xtab-ban a kijelző és az akksi tűnt a gyenge láncszemnek. Ha az IPS-paneles gépnek még nagyobb (4500 -5000) akkumulátora lenne...
(Amit most nyúzok, az 7"-os gép gyengébb hw-rel, de 3250-es akksival, az én szokásaimmal 6-8 órát megy el).
Ha az 100s az alma kijelzőjét megkapta, az akksiját miért nem?
Tjb: igen, azért jöttem ide, hogy elmondjam a huwi s7 slim frankó. -
havast
aktív tag
válasz
Brutális eb #56 üzenetére
Ezzel az erővel 5 éves pc is mindenre elég, nem?
Minek egyáltalán a mobil eszközök sebességét fejleszteni? Igaz érezni, hogy mit akarok mondani?
Tudom én, hogy mindenre elég
Csak pl. egy scrollozási sebességet nézz meg. Simán launcherben, esetleg valami websiteon, vagy egy nagyobb pdf-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Kabal2
tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brutális eb #56 üzenetére
De hát nem érted meg, hogy két mag alatt nincs élet és tök használhatatlan ?
-
Brutális eb
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
knyitogato #54 üzenetére
Viszont ehhez gyakorlatilag az összes iPad 1 (vagy akár a 2) tok jó lesz mivel szinte milliméterre pontosan ugyanakkora, tehát könnyebb lesz tokot vadászni hozzá.
-
gabor94
tag
Egy tesztet én is megnéznék
De csak kiváncsiságból -
Kabal2
tag
Sziasztok!
Tud valaki valami közelebbit a teszteredmények várható publikálásának dátumáról, mint:
"Az újdonság hamarosan a szerkesztőségi boncasztalra kerül, hogy tüzetesebben is megvizsgáljuk, összevessük az előddel."
Köszi!''Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''
-
Polllen
nagyúr
Azért meg szoktam nézni, mire adok ki pénzt. Nálam nem játszik a max veszek még egyet...
A procit viszont benéztem, simán aniol novo 7-re kerestem és az ottani találatok MIPS-t írtak. Úgy látom az aurorában valóban ez az allwinner A10 van, ?ami cortex A8-ra épül?.
Így már valóban nem tűnik rossz választásnak ennyiért, de jó nekem a hazai forgalmazó.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
knyitogato #42 üzenetére
Nem mind1 rendelhető státuszban van de nincs raktáron, vagy pedig raktáron is van. Szavaidból úgy vettem csak rendelhető. Anno az xpad70 is rendelhető volt sokan helyen csak hozni nem tudtak. Ha az xtab100s ténylegesen van annak örülök, repüljenek rá minél többen és legyen minél több info
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz
knyitogato #38 üzenetére
Rendelhető az még kevés. Én ugyan még nem akarok venni, megvárom minél többen beteszteljék, csak ahhoz ténylegesen jó lenne ha árulnák
7-esből lesz ips tudja valaki?
-
Chaser
legenda
23-a van és még nem látom sehol
-
ClaydovE
aktív tag
MW3-at sikerült valakinek működésre bírni?
Üdvözlettel: ClaydovE
-
gabor94
tag
Nekem a 7 colos változar van (xtab 70) és bõven megfelel a céljának
filmnézés, netezés, zenehallgatás esetleg egy kis játék -
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
válasz
knyitogato #30 üzenetére
Olvasni szoktál-e?
"Az xTAB-100S január 23-án érkezik a hazai boltokba..."Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
tjb007
nagyúr
válasz
knyitogato #30 üzenetére
Vészesen közeleg a megjelenése
-
knyitogato
őstag
Mégis mikor jön ki? Mert akkor már nem veszem meg az elődöt, ez jobban bejön.
-
stbtamas
aktív tag
Egy kis helyesírási hiba a cikkben..
"A harver nem sokban fog különbözni, az elődben megismert.."
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
hunter84
aktív tag
És normális Market támogatás van-e rá? Vagy itt is olyan szar, mint általában a noname gyártóknál?
-
Zsilike
csendes tag
Na akkor mégis csak megvárom a tesztet mennyit bír az aksija.
Amúgy ez a 9.7-es IPS véletlenül nem a fennmaradó ipad 1-2 ők leselejtezett darabjai lesznek? Mert az Almának már úgysem kellenek ezek a "gagyi" felbontású panelek...10 féle ember van, aki érti a 2-es számrendszert és aki nem....
-
tjb007
nagyúr
"hogy hiába a jó hardver, pl.a Gameloft játékok nem indulnak...?"
Egyes (nagyon sok) Gameloft játékok a "márkás" példányokkal sem kompatibilisek holott azok lennének, ez teljes mértékben a Gameloft sara.
(#16) Zsilike
Nagyobb lesz de "csak" pár száz milliamperrel.
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
Ha a hardver kompatibilis, akkor el lehet azt futtatni..csak root jog kell hozzá, meg build.prop szerkesztése.
(A Foliomon is így játszok.. érdekes, hogy megvenni ugyan hagyta a Gameloft/Market a játékokat, de letöltésnél már kompatibilitási hibát írt. Azóta van a build.prop-ban a készülék Motorola Xoom-ra átírva. De megy is minden.)
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Tartok ezektől a kínai gépektől,mert előfordulhat,hogy sok alkalmazás nem fog elfutni rajta. Talán a smart tab topicban volt,hogy hiába a jó hardver, pl.a Gameloft játékok nem indulnak...?
A kevés is több a semminél.
-
Zsilike
csendes tag
Valaki tud arról infót, hogy mekkora lesz az aksija? Mert ha azt is megdobnák pár ezer mAh-ral akkor a teszt után egyre én is beneveznék
10 féle ember van, aki érti a 2-es számrendszert és aki nem....
-
havast
aktív tag
válasz
knyitogato #14 üzenetére
Xtab 100.
Ugyanez. Vagy tévednék?
-
havast
aktív tag
-
Gusztáv
addikt
Na végre, akkor lehet hogy mégsem rendelek új tabletet kínából
. Nekem sokkal fontosabb a normális, nagy betekintésszögű kijelző, mint, hogy hány magos (szerintem sokan vannak így vele). A hardver elég ismerős, most őszintén, tényleg a Wayteq gyártja a tableteket, vagy ők is egy nagy kínai gyártóval dolgoztatnak?
[ Szerkesztve ]
Laci
-
tjb007
nagyúr
Annyiban még különbözik az elődtől, hogy ezen már nem csak az előlapon lesz kamera hanem a hátlapon is.
(#1) adokveszekBP
Előbb ki kéne próbálni, utána már lehet véleményt alkotni
(#3) lmisi
Azért, mert pillanatnyilag egyik széles körben elterjedt kínai SoC -nek a gyártója sem rendelkezik kétmagos megoldással. Az 1GB RAM alkalmazása még csak most kezd elterjedni, a 2GB -ról akkor már nem is beszélve.
-
leslieke
Jómunkásember
Jó lesz ez, várom a tesztet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Prof01
veterán
Egy erősebb hardver nem ártott volna bele. A lassan érkező 4magos tabletek mellett ez nem túl sok.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Apika
addikt
Jöhet a teszt!
-
lmisi
senior tag
Duálcore, min 1 (esetleg 2 giga) ram miért nem?
Mali 400 elmegy. -
havast
aktív tag
Kevéske ez a hardver manapság szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jobb kijelzőt kapott a WayteQ árbajnok táblagépe, hamarosan tesztünk is lesz róla.
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Egészséges életmód
- Tesla topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest