Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotószem
csendes tag
Túl vagyok rajta, az egész művelet az utólagos beállítgatások és egyebek (pl.az eddig telepített szoftverek működésének ellenőrzése, stb.) nélkül nálam kb. 2 és fél óra volt beleértve a letöltési időt is.
Zökkenőmentesen lezajlott, a Defender új menüpontokat kapott, most már "Windows Defender biztonsági központ" néven fut:-Vírusok és veszélyforrások elleni védelem
-Eszközteljesítmény és állapot
-Tűzfal és hálózatvédelem
-Alkalmazás- és böngészővezérlés
-Családi beállításokÚj alkalmazások (nálam):
-Mixed Reality Portal (=egy szürke ablak, egyenlőre nem reagál semmire)
-Paint 3D (anno felvásárolták/tönkrevágták a Caligary trueSpace 3D-t, hogy az lesz a Windowsban, hát nem az lett...)
Képformátumokon kívül 1db. 3D-s 3MF formátumba képes exportálni,egyenlőre keresem, hogy ki az aki rajta kívül ezt az elborult formátumot használja, hasonlít a régi QuickTime 3DMF-re, de nem az...
-Segítségkérés (isten ments, lassan 20 éve 1 kérdést sem tudtak megválaszolni...)
-Skype (az eddigi a próbavarzió helyett)
-Üzenetek (nálam kilőve)
-View 3D (*.3MF,*.FBX;*.OBJ,*.STL), átjárás a Paint 3D-be a Menüből ("továbbszerkesztés"...)
-Wireless Display Media Viewer (Menü: -Megosztás, -Beállítások (=About...))Így röviden ennyi az "újdonság", az egyik persze az, hogy egyenlőre működik. A másik az, hogy megint lecserélte a rossz videókártyára-meghajtóra a jót, merthogy hiába írtam nekik, hogy az nekem nem jó, kedvesen megint k..sztak velem, kezdhetek küzdeni megint. (Ti. Nem mindíg a legutolsó driver jó, nekem pl. csak egy előző verzióval működik minden általam használt program.)
Én még kézzel indítottam az updatet, mert nem akartam megvárni, míg aut.indítja, de gondolom ma éjjel már elkezdik küldözgetni.
Egy biztos idáig: a telepítést stabilan el tudja végezni és nálam az összes telepített programot át tudta venni, azt hogy melyik működik, most kezdem ellenőrizni...Sok szerencsét és áramszünetmentességet hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest