- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
k3nnny
csendes tag
válasz
t72killer #82 üzenetére
USB 3? Elviekben usb driver nem kéne, hogy kékhalálozzon főleg ha pl nincs használva. A chipset mondjuk cinkes ott lehetnek érdekességek. Sőtt az tud beakasztani keményen. Ha mást nem ja remélhetőleg az új update kicsit megcsiszolja. Vagy hátha ennek hatására a gyártók is updatelnek és jóság lesz.
-
k3nnny
csendes tag
válasz
t72killer #80 üzenetére
Én speciel beleugrottam anno a 8ba és kellemes csalódás volt. Egész élhető volt ha tudtál rá varázsolni rendes start menüt. A vistát is valamiért szerettem mikor kijött bár lehet azért mert akkor épp quad core-om volt +4gb ram amit meghálált a rendszer
Up to date hardverrel eddig nem volt gondom. Sőtt nemrégiben egy instalnál meglepődtem, hogy a 10 a laptopomon konyhakész volt azonnal. Vagyis nem kellett szenvednem a driverekkel pedig 2011-es évjárat. Na azon utáltam win7et telepíteni mert vagy a lan vagy a wlan nem volt hajlandó működni. Most patent volt minden.
Egyelőre úgy tűnik Gates bácsi áldása kísér remélem így is marad
Meglesem miket mókoltak a 1511es build után.
Azt tudni melyik driverek failoltak le? -
k3nnny
csendes tag
válasz
t72killer #52 üzenetére
Nyilván az xp rész nem neked szólt meg amúgy se inkább általánosság you know.
Hiba adódhat és velejárója egy atomfragmentált világban. Én saját tapasztalatomból indulok ki, hogy 2 éven belül nem nagyon kellett újratennem saját rendszert. Vírus vagy saját balfaszságom miatt igen de oprendszerrel nem volt bajom talán legutoljára az xpvel szívtam csak sokat. Win 10et használok melóban is és otthon is. Final release óta tiszta installal megy eddig kékhalál vagy egyébi huncutság nélkül. Lehet csak mindig szerencsém volt a hardverkombókkal I duno. 乁₍ッ₎ㄏ
Amúgy meg chill brah -
k3nnny
csendes tag
válasz
-Skylake- #44 üzenetére
+1!!!!!
Én sem értem ezt a hurka user hozzáállást, hogy csak a win7 mert az jó meg bezzeg a ZIKSZPÉ meg az NT mert ott nem votl kémkedés közben mindenki zsebében ott virít a netre kötött lehallgató és infószóró kézikészülék. Kérem vissza a lyukkártyákat mert azok nem kékhaláloztak!!!!
A win10 halál jól eltalált kiadás és szintén már korai megjelenés óta nyüstölöm és semmi baja.
Furamód angoloknál csak win10 van munkára. Miért is használa az ember egy outdated szoftvert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest