- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Rendben, legyen így mert jobban értesz hozzá. Akkor egy kérdés: miért megy ilyen lassan az átállás DX12-re? Azért már több mint 1 éve készen van és mégis utólagos patch-ek formájában heggesztik bele a legtöbb játékba. Kivéve Forza Horizon 3, és talán végre az idei játékok és portok. Ha nem erőltetik, akkor a kedves vásárlók nemfognak DX12 kompatibilis kártyákat venni.
-
Raysen623
addikt
A PH-s felhasználók jelentős többsége szerint olyan VGA-t kell gyártani, ami ma is használható. Ez megtörtént, ennek ellenére szidják a DX12 hiányait és esetenként rossz vagy hiányos működését, továbbá hogy nem ezt igérték... Az utóbbi negatív hangulatot a tények ismeretében alaptalannak érzem.
A szoftverkészítők meg gondolom szintén nem így képzelték az elején.
-
Raysen623
addikt
Az egész ott lett elkúrva, amikor drága MS 3 fajta bekötési modellt csinált DX12-höz, mert sem az nv, sem zintel VGA-i nem képesek mai napig a Tier3-ra (ez a legmagasabb ha jól tudom). Röviden a két piacvezető miatt szar az egész, illetve bocsánat: félsikert akartam írni....
-
Raysen623
addikt
Nem neked ment, de rossz gombot is nyomtam. Arn kolléga volt a célszemély.
Ez viszont neked megy: az experience-t én is kipróbáltam, de csak pár hónapig aztán el is felejtettem. A szabad erőforrás megfejésén kívül sokra nem jó. Mondjuk aki sokat stream-el vagy felvételeket készít, annak lehet jó valamire.
-
Raysen623
addikt
A lényeg, hogy neked jó legyen és ezt leírhasd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest