- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolynet
csendes tag
Brutális ez a kártya
-
zapok
aktív tag
A kártya még akár jó is lehetne a 6670, ha nem lenne túlárazva, pedig tudjuk jól, hogy túl lesz!
A sima 1 GB/DDR3 6570 - 17k, 6670 1GB/DDR3 - 20k-tól, DDR5 - 22k-tól. [link]
Adjuk hozzá a DVB-T tuner árát: (by Daa-Raa) 5k, megkapjuk a végeredményt, ami = 22-25-27k lenne...
Érdekes - Amikor a zöldek hoztak ki egy hasonló tudású kártyát, akkor mindenki szapulta, viccesen megjegyezve, hogy akkor már miért nem DDR2 van rajta, és legalább 2GB... Az AMD-nél is van 6570 - DDR3/2GB - 19k-tól: [link]
Am amilyen sok "értelmes" adás van a buta királyi médiában, még az öreg analóg tv vevőm is sok manapság. Digitális, HD, 16-9..., micsoda varázsszavak, csak engem még mindig nem győztek meg a televíziózásban, mivel sajnos nagyon nincs mit nézni az egykori (60-as évek) csoda varázsdobozán. -
ddanee23
csendes tag
Érdekes... Lehet ha majd újitom a VGA-t ilyesmibe fektetek...
-
banhammer
veterán
válasz
Armagedown #16 üzenetére
Nálunk parasztiában még a színes TV is nagy szó.
Szóval... -
banhammer
veterán
Igazán belerakhattak volna egy analóg tévétunert is.
-
callmeakos
veterán
jó ötlet ez az egész sztem
-
törölt tag
Az a vicc, hogy a plusz költség az ~1-2k lenne. A felár, amit ezért elkérnének, az 10-15k. Irreális. Egy DVB-C vevő egy rettenetesen primitív valami akár egy DVB-T-vel összevetve, pláne egy CAM tuneres analog kártyával. Utóbbi mégis csak 5k körül indul, a DVB-C meg 15k körül.
-
vanhalen
senior tag
Hajjjajj... a régi jó kis Herkules All in Wonder karik jutottak eszembe... deszép is volt (nosztalgia)
-
törölt tag
Márpedig ez a Mirics cucc szinte mindent sw úton rendez. Szóval a filléres DVB-T tunerekkel sem említhető egy lapon. Komolyan nem hiszem el, hogy egy ekkora PCB-n ne férne el egy normális DVB-T tuner és mellé egy broadcast decoder és DVB-T demodulátor. Ilyen megoldással komolytalan.
Egyébként azzal a plusz PCB-vel elég tré megoldás.
tiborandras: DVB-C-vel? Az árban simán +10k, pedig messze egyszerűbb minden szempontból, mint egy DVB-T tuner. Elismerem, hogy annak lenne igazán értelme (legalábbis nálunk), de amire az kerül, azt tipikusan túlárazzák.
-
Devid_81
félisten
Ezek a tunerek annyira filléresek, hogy lassan véletlenül beleintegrálódik mindenbe.
Ami nem nagy túl nagy baj, de megint oda vezet mint a régi tuneres VGA-k, egyszerűen elkopnak majd, és inkább mindenki külön vevőt vesz külön VGA-t.
Max ha alaptartozékká válik akkor van létjogosultsága. -
ronson
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Minőségebli különbség csak szoftveres oldalon lehet.
Digitális jelről beszélünk. -
gabo9201
senior tag
Nem rég a Sapphire is csinált hasonlót.
Annyi vele a baj, hogy szerintem drága egy kicsit. 15-17K környékén egész jó vétel lehetne.
-
ngabor2
nagyúr
és ha mindez low profile, passzív hűtéssel menne, na az lenne az igazi
-
TESCO-Zsömle
titán
6670-es mehet a legnagyobb Llano mellé és kész is a mid-Game HTPC.
ronson: Lehet, hogy van minőségbeli különbség is.
-
ronson
őstag
Csak a tervezés jelenthet igazából többletköltséget, mert maga az eszköz fillérek.
Én 1400FT-ért vettem az ebay-en USB DVB-T tunert szállítással.
-
Enton
addikt
Én szívesen vennék ilyet nagyobb VGA-kon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- LED világítás a lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest