Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Egy érdekes dolog,bár nem egészen ide tartozik.
Bedugtam a mérőmet a kikapcsolt automata mosogépbe és elcsodálkoztam,hogy a látszolag teljesen kikapcsolt állapotu mosogép 14wattot fogyaszt.
Igy azota mosás után ki van hizva a konnektorból.
Anyámnál is kipobáltam az ő más márkáju mosogépe nem fogyasztott áramot,csak ha müködik.
Sok helyen el tud folyni az energia amiről nem is gondolnánk. -
Silentfrog
veterán
válasz
Kolondrum #84 üzenetére
Crysis alatt a x4 phenom a 4850 videokari a 19" tft monitor és a genius 5.1 5000 hangfalszettemmel/szoval mindennel együtt/ 267-270 watt a fogyasztásomA legdurvább ugyenez a rendszernek a kikapcsolt állapotban lévő fogyasztása 35W.
Igy esténként konektorbol ki van huzva -
Silentfrog
veterán
válasz
Kolondrum #82 üzenetére
Integrált videokártya van a gépemben.Lemértem inegrált videokártyával utánna hozzátoltam a 4850 ugy is lemértem.
Igy kijön a videokártya fogyasztása.
A konfigom az adatlapomon.
Ide fogy.integrált videokártyával 60watt,4850 videokártya párositásával 90W Én mindent lemértem már amit konektorba lehet dugni!
Sőt rányomtam egy kis Crysist is,Az integrált és a 4850 között pont 100watt külömbség van igy az a kártya terhelt fogysztása /gondolom a cysis leterheli maximásisan a kártyát/Jelenleg több helyen is látam fogyasztás mérőt viszonyleg olcson ha valaki ilyet akar venni szivesen elmondom,hogy hol.
-
Silentfrog
veterán
Örülök,hogy nem csak az én hobbim mindent lemérni!
A minap a 4850 videokarimat mértem ki.
30watt ide módban 100w játékkal tehelve. a fogyasztása csak ennek a karinak.
Ami érdekes,hogy a 82" samsung tv ha energiatakarékos modba van akkor 140 helyett csak 65 wattot eszik./ez a cikkben leirtakat bizonyitja,a fényerő csökkentés rengeteget csökkent a fogyasztásban,/Dízeles.:1"9 es hagyományos monitor 55watt,tft 30-40watt fényerőtől függően!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged