- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
PiciKenny #68 üzenetére
Nagyon köszönjük a tesztet és a méréseket.
Én is egy ilyen mérő vételén gondolkodtam pár hónapja - hiána drága, de a PC-vel feldolgozható logger funkció baromi jó.
Aztán végül az ALDI-ban volt akcióban 2500-ért, és sikerült még szerezni egyet az utolsó darabok közül, így azt vettem meg.
Viszont hiába egy jó minőségű készülék ez, szerintem ez is nagyon pontatlan tud lenni kisebb CosFI-nél.
Plusz, amit te sem vettél bele a pontatlanság okába, az a feszültség/áram harmonikus torzítása.
Ugye kapcsüzemű tápoknál van ez elsősorban, ELP PFC-s cikkéből kiolvasható a lényeg ezzel kapcsolatban.
Aktív PFC-s tápok emiatt sokkal pontosabban mérhetők, de főleg kis terhelésen szerintem lehet hogy ott sem teljesen pontos a mérés.
Neked milyen tápok voltak a gépekben, mert ezt nem írtad ?Vettem egy Actaris H10-es villanyórát (5e ft volt vateráról, szóval nem olyan vészes), csak még be kell üzemelni (ki kell találnom, hogy mi a megfelelő, fázishelyes bekötés), majd azzal fogom kipróbálni, hogy mennyi is a valós fogyasztás PC-tápoknál, hűtőnél (utóbbi elvileg 0,6 körüli cosFI
).
Körülményesebb használni persze, de a "tárcsa" forgását figyeled, akkor azért nem tart olyan sokáig egy mérés, mint ha kijelezhető KWh értékre várnál.A te régebbi mérődet miért nem hasonlítottad össze a Voltcraft-al ?
Pedig úgy kiderülthetett volna pár fals érték....
Nem tudnád bekötni pl. a PC-hez mondjuk egy éjszaka Idle-re ?
Amúgy nem tudod pontosan milyen típus ez ?Hopsz, bocsánat nem válasz akart lenni PiciKenny-nek, hanem csak sima hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Hővezető paszták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged