Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
"Mint a Settlers 2-ben, ha még nem építettem őrtornyot a határra."
Itt nevettem fel, köszi!
A "Jagelló út utca" az ugyanígy van az iPhone-os beépített térképes appal is, ha azzal navigál az ember. Egyszerűen van olyan közterület, aminek a neve nem elég beszédes, így gondolom egyszerűbb volt mindennek a végére odamondatni, hogy utca vagy tér, vagy micsoda, hogy az egyszeri ember jobban tudja hogyan is néz ki az amit keres. Eleinte nekem is zavaró volt, de összességében szerintem inkább hasznos. Gyermekeim azért mai napig kiröhögik a rendszert emiatt.
Ami az ID3nál zavaró az az ára. Borzalmas volumenű K+Fet akarnak kifizettetni az egyszerű jópolgárokkal. Amíg ezek a "népautók" 14-19 milliók, addig nem lesz itt a nagykörúton hegyilevegő és csend csúcsforgalomban, se reggel az M3as vagy M5ös bevezetőn, pedig "igény vóna rá".Remélem ahogy növekszik az eladott darabszám úgy mérséklődik majd az ár is. Mondjuk feleződhetne, ott lenne az a pont, ahol nagyon sokan nem is gondolkoznának belső égésben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legfontosabb Volkswagen lehetne, mert villanyautónak tervezték, globálisan értékesítik, vadiúj fedélzeti rendszert kapott és egy új korszakot jelöl. Illetve szeretne jelölni.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest