Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
joestone
üzenetére
Sziasztok!
Pár hónapja van egy ilyen készülékem!
Nem volt vele különösebben semmi problémám, kivéve hogy gyakran nem ébredt készenléti állapotból!
Véletlenül találtam rátok itt a fórumon, de nagyon megérte!
Csodálkozva láttam hogy van rá JB rom, na ezt nem lehet kihagyni!joestone! Csak gratulálni tudok a munkádhoz, nem semmi amit alkotsz!

Gyorsan átfutottam a fórumot, leírások alapján rootoltam, fel a recovery, titaniummal lementetten az alkalmatásokat, nandroid backup, és már ment is fel a JB rom!
Nagyon jó, tetszik!
Viszont lenne egy kérdésem! A véghez vitt módosítások lehet hogy függetlenítették a készüléket?
Eddig csak wi-fi-n használtam , de most kíváncsiságból lettem bele egy T-s kártyát, és minden gond nélkül elfogadta! -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Sir Gunar
üzenetére
Hát a gétvégén már én sem nyújtok be nagy újítást, majd az ünnepek után, ha lesz energiám,. mert most a cégnél két hétig egyedül maradok műszerész, és elég teher lesz rajtam.... :S A külső segítség jól jön. At kell kideríteni, hogy a fehér zöld nem-e a D-/D+ pontra van kötve. Ha igen, akkor bukott az elképzelésem....

-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Köszi szépen! Majd az egyik nagyon szakértő barátommal összedugjuk a fejünket és hátha kisütünk vmit. Csak ugye Ő is mint sokan éppen vhol családozik a hosszú hétvégén!
-
andyTM
őstag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
- az nem véletlenül szilikon?, mert akkor nitrohigitó oldja....
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
A szétbontott rendszer csatlakozó.
Jól látható, hogy az érintkezők jól hozzáférhetőek, és egy ügyes kezű ember, egy hegyes pákaheggyel könnyedén meg tudja forrasztani. Ami gond, hogy amint a képen is látható, az érintkezők fedve vannak. Be van öntve egy puha műanyaggal, ami egy éles tapétavágó késsel könnyen farahható. A gond annyi, hogy ennek a műanyagnak a lebontását úgy kell megoldani, hogy a megllévő bekötések ne sérüljönek meg.
Sajnos a műanyag elég opálos ahhoz, hogy ne tudja kellően biztosra a bekötéseket. Ami eddig biztos, hogy a negatív és pozitív bekötés (piros, fekete ér) a két szélen van ellenkező oldalról átellenben, és anegatív hozá van kötve a csatlakozó fémkeretéhez.
Le lehet bontani úgy is, hogy egyszerűen tőben nyissz a kábel, de akkor még óvatosabban kell a műanyagot lebontani, hogy a szigetelés ne csússzon le a megmaradt csonkokról, hogy később jól tudjuk visszakötni.Host kábel ügyében egyenlőre ennyi tudok még, dolgozok az ügyön, remélem lesz is elfogadható eredménye!

-
Szabónagymer
aktív tag
Ez kimerítő válasz volt!

Ezt buksiból toltad, vagy rákerestél? Még vagy háromszor átolvasom, hogy felét legalább felfogjam!
Némineműleg ahogy sikerűlt kihámozni a szűk lényeget, valami grafikus vezérlési funkció. De nekem nem erre van szükségem, és csak egy sztandard usb host-tot akarok összehozni. Engem nem érdekel sem a dvi sem a hdmi, sem más dolog. Csak egy egeret és billentyűzetet akarok hozzá csatlakoztatni. Ehhez meg szerintem elégnek kell lenni a készűlék energiaforrássa, ha egy kínai szemét energiája elég hozzá. Ez a gép ahhoz, olyan mint a kőbaltához a fénykard...
A valóság meg más dolog, majd a teszt megmutatja, működik-e, vagy sem. 
-
joestone
addikt
Frissült a blog , letölthető az új JB verzió amiben működik a BT.
Aki már JB -t használ nem szükséges a teljes wipe-ot megcsinálni , elegendő az install után a twrp-ben felajánlott wipe cache/dalvik-cache. -
andyTM
őstag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Mi az EDID és a DDC?
Az Extended display identification data (EDID) a számítógép monitorok tulajdonságait leíró adatstruktúra. Ennek segítségével képes a grafikus kártya felismerni a rákapcsolt monitort. Az EDID-et szabványban rögzítették, amit a Video Electronics Standards Association (VESA) publikált. Az EDID tartalmazza a gyártó nevét, a termék típusát, a foszfor és a szűrő típusát, a támogatott képfrekvenciákat, a világosság értékeket, és a kijelző méretét.
Az EDID átviteléről az I²C busz gondoskodik. Az EDID és az I²C busz együttesen alkotják Display Data Channel-t (DDC).Az EDID-t a monitor memóriájában tárolják, ez lehet soros PROM (programmable read-only memory), vagy I²C busz kompatibilis EEPROM (electrically erasable PROM).
CAT-5 hosszabbítók és szétosztók esetén előfordulhat, hogy külön CAT-5 kábelezés szükséges a DDC csatornának, hogy a megjelenítő EDID információi eljussanak a forráshoz. Az ide vonatkozó utasításokat a termék kezelési útmutatójában megtalálja.
Amennyiben számítógépét DVI kapcsolón vagy mátrixon keresztül használja, előfordulhat, hogy ha elvált a monitorról és a videó kártya nem észleli az monitor EDID információt, automatikusan deaktiválja a DVI kimenetet. Erre különböző szoftveres megoldások léteznek a különböző grafikus kártyákhoz és operációs rendszerekhez. A Gefen DVI Detektív szintén hasznos eszköz lehet erre a problémára.
- tehát mindenképp kell a plusz táp, ha akarod, ha nem [link]
-
Szabónagymer
aktív tag
Az stabdard (pc és nem a többi minden féle méretű és formájú csatlakozó) USB bekötése a következő:
1. >> Vcc >> +5V >> Piros
2. >> D-- >> Data-- >> Fehér
3. >> D+ >> Data+ >> Zöld
4. >> Gnd >> Test >> Fekete
A tab csatlakozóján, mint a lista is mutatja a értelem szerűen a 23, 24-es portok az adat kommunikáció portjai. GND az bárhol GND akár egy ürhajón akár egy zseblámpán. Ezt műszerészként felelőséggel kijelenthetem. Tehát ezt a pontot nem kell keresgélni, a data porthoz legközelebb eső gnd-t kell kiválasztani. Ez vagy a 21, vagy a 27 lesz. Ami kicsit változhat az az +5V kinyerése lesz. Az 5,7,9,11,13 Power megjelölésű, és egy EDID/DDC ami a 6-os port. Azt kell kiderítenem, hogy ezek a Power pontok közösek-e, betápok, vagy kitápok, avagy ez a EDID/DDC mit takar...
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Én próbáltam hub-al leostani a tápot, és úgy tölteni a tab 2A-es fejéről a tabot és az x8-at egyszerre. Eredmény? ZÉRÓ! A hub és a hosszú kábelek megcsócsálták a 2A-t!
Meglepő de igaz! Ha hub-ot akarsz hasznáni, készítened kell egy olyan rövid kábelt, ami épp csak összeköti a két ezközt, más esetben külön meg kell táplálni a hub-ot egy külső tápról, egy 5v-os pár mA-es töltő, pl. egy teló töltő.#Gunar1 : A képeket ie szedtem le a topikból, de a kérésedre én is feltötöm.
Van egy alkalmazásom, amiből ki tudtam silabizálni az usb bekötést. A dolog nem lehetetlen, ahogy néztem a tab csatlakozó kiosztását, találtam benne USB Data+/- csatlakozási pontot, de csak egyet. +5V-os csatlakozás miliom van, de még nem mértem ki, hogy ezek közül mik ki és mik be menetek.A dokkoló elektronika az usb megosztásra kel, oly értelemben, gofy 2db sub van a dokkolón.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Ezt az usb-s dolgot én is akartam már kérdezni... Csak én hub-ot szeretnék hozzá csatlakoztatni., hogy egyszerre töltsön, és pendrive-ot is beolvassa.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Azt a listát megosztanád a közösséggel? A dokkolról amid van azt is szívesen vennénk, hátha lesz belöle előbb vmi mint ahogy a voda vagy bárki ígérte!
Engem is foglalkoztat a dolog, főleg mivel az autóban navigálni is ezzel szoktam, fent a P2 ami mostanában jött ki és itt-ott elérhető a linkje! Csak hát az nem lenne hátrány ha az autó média rendszerét tudnám használni róla, navi, zene és film! -
Mardel92
tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Lehet, hogy nem a táp, hanem még vmi vezérlő IC kellett neki, amit ugye a dokkolóba helyeztek el. Szerintem is szemét húzás, de hát nem igazán tudsz vele mit kezdeni :S Azért ha sikerült vmi jutnod, oszd meg velünk is az infót

-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Mardel92
üzenetére
Le van mentve a lista is, és a kép a dokkolóról. Azt viszont borzasztóan nehezen tudom elképzelni, hogy ne hajtson meg legalább egy egeret, vagy pendrájvot. He ez így van valóban, hogy csak dokkolóvaaal képes rá, rettentő durcás leszek és tuti eladom!

Vettem egy ezer éves 7" tabot, WonderMedia WM8650 néven. Ez egy olyan gagyi kis tab, hogy még ami az őskövület 2.1-es androiddal futó x8-on elfut app, annak fele nem fut rajta. De a készülék kezeli az egeret, billentyűzetet, pendrájvot. Szintén csak egyetlen rendszer csatlakozója van, de ügyesen tartozik hozzá egy adapter, amin van egy eternet, és két usb aljzat. Ha ezt egy évelején még 100 ezer ft-ot érő gép nem tudja, csak dokkolóval, az rohat nagy mocskosság a forgalmazótól, jelen eseteben a vodától.
Azért ez már nagyon szemét marketing húzás lenne....
Majd kisérletezek... -
sularan
csendes tag
válasz
joestone
üzenetére
Joestone nekem olyan kérdésem lenne hogy ics alatt a hanghívás nagyon halk volt akkor a JB alatt amit írtál mennyire lehet jobban hallani a másik felet?
A kamerát nemsokat használom ami nekem fontos a wifi és a hotspot mivel a munkahelyemen közösen használom a netet 1 kollégával ezért kell a megosztás.
Az eddigi munkád kifogástalan le a kalappal elötted

-
Mardel92
tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Úgy tudom, ez dokkoló nélkül nem megy, mivel a tab kevés feszültséget biztosít. Ha jól emlékszem csak a HDMI kivezetés az, ami megoldható a dokk nélkül.
Az egyik HSZ-ben egy fórumtárs leírta a dokk szétszedésének tapasztalatait, azon látszott, hogy mi és miért nem működhet, azt kéne megkeresni.
-
andyTM
őstag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
- ha le volt közölve, akkor ott le is van írva.....
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
USB-re senkinek semmi ötlete?

-
viktorhmv
senior tag
-
Sir Gunar
aktív tag
joestone!
Azt nem lehet vhogy beletenni a romba, hogy ha vpn-t használok akkor ne kelljen a kódzárat is aktiválnom? Esetleg utólag?
-
Szabónagymer
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A multkorában le lett közölve a rendszer csatlakozó lábkiosztása. A kérdésem az, hogy mely pontokra kell csatlakozni, hogy kezeljen külső usb eszközöket, pl: pendrájv, usb bill, egér?
-
-
Pajoz
őstag
Nem kicsit siet nálam az óra a cm10 alatt. Ma már vagy ötször állítottam be. Pl 3/4 7-kor és 7-kor már 7.53 volt rajta. Ekkor átraktam automatikus dátum és időre így most perpill csak 13 óra 14 perc van.
Az időzónával sincs minden rendben.Ha most beállítom a Közép-európai GMT+2.00 nyári időszámítást és bekapcsolom az automatikus időt 15 óra xx percre ugrik, akkor is, ha az időt visszaállítom 10 óra xx percre.Szóval nem a manuálisan beállított időponttól számítja a GMT+ 2:00 órát. Mondjuk azt se értem honnan veszi az automatikus időt, hisz nincs benne sim. -
joestone
addikt
válasz
kopasz7
üzenetére
Nem a cm10-ben van letiltva . Bármelyik másik készülék esetében is volt ahol működött volt ahol nem. Igen elméletben az apk-t feltelepítve működik JB alatt is. A valóságban pedig vagy igen vagy nem. Akkor lenne értelme foglalkozni vele , ha működnie kellene és nem működik , de az Adobe szerint is megbízhatatlan a működése JB alatt .
-
kopasz7
tag
Én úgy halottam, hogy a jb-n továbbra is működik a flash, csak nem elérhető a play-ből. De nekem nem megy sehogy sem. A cm10-ben le van tiltva vagy csak még azért mert nem teljes a rom? Joestone, mit tudsz erről, lehet meg tudod csinálni?
-
Sir Gunar
aktív tag
Már rá is másoltam a cwm-et a tárra ahol a rom.zip-ek is vannak és írom a parancs sort de vagy not found a válasz , vagy error
-
Sir Gunar
aktív tag
Na az első parancssor lefutottt de a második megint csak azt írja amit fentebb idéztem4
Sztem vmit rosszul írok be, mert az elsőnél is írtam egy szünetet, mert úgy látom oda kell, de miután azt nem tettem bele lefutott.
A beállítás ott az alkalmazások és adb volt, csak adb legyen? -
joestone
addikt
-
Pajoz
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Nekem az Ace-n is megy a wifi repcsi módban. A tab meg folyamatosan így üzemelt hc alatt, mert nincs benne sim és mégis a legnagyobb fogyasztó a cella készenlét volt, míg át nem tettem repbe.
Most megyek aludni. Reggel meló.
Jó éjt mki!(#4241) andyTM
Olvastam, hogy az Adobe megvonja a támogatást. A gyári böngésző le is játssza a youtube videók at, de az opera nem. Eddig vitte a pluginnal.
-
joestone
addikt
Nekem az összes androidos cuccomon úgy működik a repülőgép mód , hogy kikapcsol minden rádiót (wifi, gsm, bt) szóval ennek így kell működnie
Az a led még kéken is fog világítani pl ha email érkezik.
Az Adobe nem támogatja tovább a flash_playert androidra . Le is vették a Playből. Pont azért mert nem működött megfelelően. Szóval flash felejtős . -
Pajoz
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Siker! Thx!

Azon még tudsz majd alakítani, hogy a wifi repcsi módban is működjön? HC-n ment így, most a repcsi kikapcsolja a wifit.
Ja.. feléledt a led az elülső kamera mellett. Eddig azt se tudtam, hogy ott van most meg világol, ha pl gépre dugom.
Amúgy a gyenge wifi jelet megtaláltam már az elején a beállításokban, de egyébként erős a routerem. Mindegy, most jó.
A CM10 nem támogatja a flash playert? Próbáltam többet is, de nem müxik. -
joestone
addikt
válasz
Sir Gunar
üzenetére
Cm10 vagy Cm9 esetében már nincsen install-recovery.sh csak a gyári rendszer esetében.Ezért nem is kell törölni !
A v03b esetében nem fog működni a fastboot flash recovery v7_cwmrecovery.img . Mivel ez ahogyan itt is többször elhangzott már és a blogon is fent van a v03b HC verziótól ez a lehetőség tiltott.
Szerencsére cm10 esetében nem kell a rootolással foglalkozni , mert alapból rootolt és a flash_image is fent van a rendszeren.
bemásolod a v7_cwmrecovery.img fájlt oda ahol az adb exe is van.
nyitsz egy parancssori ablakot és abba mappába lépkedsz ahol az adb és az img fájl is van.Majd ezeket a parancsokat kell futtatni a számítógép parancssori ablakában:
adb push v7_cwmrecovery.img /data/media
adb shell flash_image /dev/block/mmcblk0p18 /data/media/v7_cwmrecovery.img -
andyTM
őstag
- ismét egy jó kis téma cm10-re: [Jelly Bean Extreme CM10 AOKP]
-
andyTM
őstag
-
Sir Gunar
aktív tag
Nálam is fent a cm10 akkor hogyan tegyem fel maradóra a cwm-et? (nekem az bejövősebb, megszoktam) Vmi szájbarágósan ha leírnád, mert a blog szerint nem megy fel nekem! légyszi!

-
joestone
addikt
Most , hogy fent van a cm10 , tedd fel fastboot-tal a twrp . Most már meg fog maradni.
A gyári rendszer az első bootolásnál visszarakja a gyári recovery-t teljesen mindegy , hogy v03a vagy v03b , ezért kell az install-recovery.sh fájlt törölni a recovery telepítése előtt.A cm10-ben van a wifi beállításokban olyan , hogy a gyenge wifiket kerülje el. Ez gondot okozhat ha gyenge a jelminőség.
-
Pajoz
őstag
Sikerült felvarázsolni nekem is a CM.10-et.

Gratula a munkád hoz joestone!

Elsőre nem is ment fel a rom. Kiírta, hogy complete.Majd a reboot után azzal jött, hogy nincs android rendszer. Nem tudom mi történt, telepítés előtt volt full wipe. Másodjára jó lett. A twrp viszont még mindíg nem marad meg. Visszaáll a gyári 3e recovery. Nem törölt em az instal_recovery.-t. Lehet ez a baj? A v03a után egyből raktam fel a CM10-et.
A wifi bekapcsolása kicsit nyűglődött, de néhány reboot meg reset után úgy néz ki, hogy jól működ. Nem is kapcsolom ki még egyszer
Maga a rendszer nagyon tetszik. Gyors, gördülékeny, jó sok beállítással. -
andyTM
őstag
-
kopasz7
tag
-
andyTM
őstag
válasz
kopasz7
üzenetére
- semmi gáz, power gomb, meg a hangerő fel gombot nyomd, míg elő nem jön az ftm-es android, ha kész, csatlakoztasd a sz.géphez; frissítsd a drivert; ha nem tudja, keresd meg neki : c: program files/ZTE 3GPhone USB Driver, vagy ugyanitt:ZTE Tablet USB Driver, ha sikerült, futtathatod az adb-t.
-
kopasz7
tag
Már megoldottam, részben. De most még nagyobb probléma lépett fel, feltettem a jb-t meg az app-okat is, viszont nem csináltam factory resetet, és ez miatt örökké megy a bootolási animáció és sose indul el... mit tudok csinálni? cmw nincs fent rajta mert azt csak fastbootból használtam, mert akkor még nem találtam jó drivert.

-
kopasz7
tag
CWM recovery-t telepítem éppen, de ott elakadtam, hogy adb wait-for-device.
Már vagy 10 perce semmi sem történik, hiába várok, mi lehet a gond? -
joestone
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
A #60 kernel segíthet rajta , úgy emlékszem azzal nem jött elő ez a hiba.
-
joestone
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Tartsd nyomva a power gombot húsz másodpercig.
Szerintem a gyári romok elalvós halállát tapasztalod éppen meg. -
wertigo1984
őstag
Segítsetek! Nem kapcsol be a tabletem! Ezelőtt néhány órája még neteztem rajta, majd amikor befejeztem, lekapcsoltam a wifit, a kijelző fényereje a minimumon van állandóan, sim kártya még nincs benne, vagy 10kép van rajta, Agry birds 3része meg vagy 2 alkalmazás, így az se hogy tele lenne mindennel, az akku majdnem tele volt. Lementem ebédelni, és most akartam volna megint netezni, se kép se hang! Hiába kapcsolom be/ki, semmi. Eddig ilyet nem csinált. Ilyen hamar lemerült volna?
-
andyTM
őstag
- ez nem a gyári témája, hanem egy friss, ami tableten is működik kimondottan cm 10-re; LEDed a téma neve.

- egyenlőre kifogástalanul működik, sőt(!) meglepetésemre vannak rejtett beállítások is, amik igazi pluszt jelentenek android platformon.
Nagy köszönet Joestone-nak!

wertigo1984: igen, azzal a profillal szerkesztheted, hogy milyen helyeken jelenjen meg.(live stream)- megoszthatod interneten, vagy csak telefonon; akár a gyerekedet is megfigyelheted vele, ha van még egy készüléked, vagy (IP)kamerád.
-
CsZoji
csendes tag
Jól néz ki, és ha még jobban is működik... Zsíroskaraj lesz!
Abszolút nem sürgetésként, csak érdeklődve kérdezem, hogy a kamera beüzemelése mikorra várható, mert az autós kamera funkció miatt addig várok a frissítéssel. -
Pajoz
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Köszi! Azt hiszem így már jobban értem. A blogon meg az 1hsz-ben leírtak alapján már rootoltam a gépet. A twrp-vel is gyakoroltam egy sort, míg utánaolvasva ki nem derült, hogy a v03b visszaáll gyári recoveryre. Utána nem is foglalkoztam ezekkel a mókolásokkal, merthogy rajtad kívül sajna más nem fejleszt romot erre a gépre.
Remélem menni fog, ha nem akkor kérdezek
-
joestone
addikt
Elsőnek v03a gyári helyreállító (ez azért kell , mert ez a firmware részét is felülírja a gépnek engedélyezve a fastboot flash-t) , aztán install-recovery.sh törlése (ehhez root kell) vagy a gyári firmware visszarakása után adb reboot bootloader , majd fastboot flash recovery v10_recovery.img. majd fastboot boot v10_recovery.img és innen már mehet fel a mehet a JB.
A v03b egyébként nem a kernel verziója , hanem a gyári rom azonosítója. A lényeges különbség a v03a és a későbbi verziók között, hogy a v03a eestében engedélyezett a recovery telepítése (fastboot flash) míg a későbbi verziók esetében ezt a funkciót letiltották.
A főzőtt romok(cm9 / cm10) pedig szándékosan nem bántja a gép firmware részét.
Az ICS vagy a JB telepítése esetén csak az install-recovery.sh fájl törlésével nem kell foglalkozni , ha adb -vel felírod a twrp -t a helyére akkor természetesen megmarad ( a blogon le van írva a módszer) . -
joestone
addikt
Megint frissült a cm9/cm10 blog. Frissült a twrp recovery.
Az új verzió 2.2.1.4.
Ebben már lehetőség van a mentésnek nevet adni , a további változások a teamwin oldalán megtekinthetők. -
joestone
addikt
Frissült a cm9/cm10 blog. Új build került fel a JB -ből.
A hang rész lett teljesen gatyába rázva és kapott egy kis teljesítménytuningot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és totál műanyag érzetet ad, de mint írtam késsel mint a vaj, úgy vágható. Majd kipróbálom. Csak most nincs nitróm itthon.

A valóság meg más dolog, majd a teszt megmutatja, működik-e, vagy sem. 
Meglepő de igaz! Ha hub-ot akarsz hasznáni, készítened kell egy olyan rövid kábelt, ami épp csak összeköti a két ezközt, más esetben külön meg kell táplálni a hub-ot egy külső tápról, egy 5v-os pár mA-es töltő, pl. egy teló töltő.