Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
kár, hogy nem jók már a képek

-
Crystalheart
őstag
Magam is szeretem Gödöllőt, bár nem sokat jártam életemben arra. Igaz, Vác valahogy közelebb áll a szívemhez, fílingesebb a belváros, erről persze Gödöllő nem tehet

Gödöllő nagyon nagy előnye a Grassalkovich-kastély és az azt körülvevő parkok. Ez viszont egyben hátrányára is vált a XX. században, sajnos, ugyanis az addig be nem épített, üresebb részekre a komcsizmusban "elegáns" panelokat húztak :| Tehát gyakorlatilag a kastély mellé. Éppen ezért belváros, mint olyan, csak igen kis méretben van, az is újonnan épülgetett. Kicsit lehangoló. Szerencsére a kastély pompája és a parkok szépsége és hangulata ellensúlyozni tudja mindezt, és reménykedem, hogy még életemben lebontják a panelokat is.

Ui.: Amúgy Vác külvárosa is ocsmány. (Van olyan magyar város, aminek a külvárosa nem az legalább részben?
) Ráadásul a legszebb épülete sem olyan szép, mint a Királyi Kastély Gödöllőn. 
-
Winner_hun
félisten
Remélem tetszett nektek Gödöllő!
Tetszett, legjobban az Erzsébet-park

Folytatás mikorra várható?

-
Speed®
titán
Vohóó, mennyi seritalt elfogyasztottunk anno az életfa mögött a pataknál
6 évet húztam le a kettőkettesben, úgy hiányzik hogy csak csuda..
Most úgy alakult, hogy újra odaköt a munka, jövőre pedig oda is költözök
Szeretem Gödöllőt, kicsit nagyvárosos kicsit vidékies, amolyan arany középút.Tessék elsétálni az Erzsébet parkba, az is szép ilyenkor, legalábbis hajnalban tetszetős mikor arra baktatok. Úristen, ott is mennyit ittunk

Jó képek, jó hogy még szabadon bolondozhatsz..jó lenne gyereknek lenni

szió
-
VoDaFoNe
aktív tag
mindenkihez:
az egyetemet újítják belülről, az is le lesz fotózva, köszönöm az elismerő szavakat, a barátnőmnek nem ilyen hosszú kabátja van, kb akkora mint az enyém csak szoknya van rajta, a fotózást már többen mondták
hát ki tudja 
tbs:

-
tbs
addikt
Hö! Igen jó képek..! Mondoménhogy... Amiken Te vagy rajta, azt sétapartner lőtte..? Ősem fakabát a dologhoz.

Respekt.

-
Xantomas
őstag
Holnap akartam kiugrani pár képet lőni Gödölőn.

-
bmx powa
tag
tetszenek a képek, és jó látni hogy egy korombeli csaj nem csak tükörben fülölről tud sminkespózolós képeket csinálni, hanem rendes, szép tájképeket
ajánlom ezt a számot az írás mellé: [link] -
Jégkokó
veterán
Furcsa, hogy ott mennyi hó van, itt nálunk pedig már lassan eltűnik, meg nem is igen volt. Amugy sztem nagyon szép a havas táj és az erdő is.
-
faevike29
tag
Szia
Nekem tetszettek a képek, sztem foglalkozhatnál a fotózással hobbi szintnél komolyabban is, 2-3 kép simán nagyon frankó.
Nagyon szép helyek vannak felétek, jó volt "körbesétálni" nálatok.
-
7
addikt
Havercsajodnak egész kellemes a kabátja. Olyan elegántosan hosszú. Csak snowboardhoz/síeléshez nem jó

-
Pukkancs
aktív tag
Hú ezzel nagyon lefárasztottál
-
lorcsi
veterán
unatkozhatsz egy picit

a képek nagyon jók -
philoxenia
MODERÁTOR
Nagyon csinosak vagytok mindketten, jó ilyen fiatal hölgyeket látnom. Már most várom a nyári képeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Ráadásul a legszebb épülete sem olyan szép, mint a Királyi Kastély Gödöllőn.

hát ki tudja