- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pascal rajtnál is csak a Micron rammal szerelt VGA-k haltak meg a Samsunggal szereltek nem..
Nem minden gyártó vásárolt Micront vagy fordítva. Volt olyan gyártó, aki mindkét fajta ramot használta ők széria szám alapján segítettek beazonosítani, hogy igényli e az extra hűtést, hővezető tappancsot a VGA vagy sem. -
attól hogy én ignorállak egy troll ámokfutás amit csinálsz semmi több. Nem rám nézve gáz, hanem rád és az oldalra.Normálisabbnak gondoltalak, de játszótársnak végképp nem és nem is kereslek ,de minden hírnél felbukkansz amiben meglátod az RTX szót, mint Én, csak a kettőnk célja más ezeknél a híreknél. A tied egyértelmű. taps smiley 5 x. és egy kép belinkelése.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X Trio 3060
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest