- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Nekem tetszik ez a blokk!
-
Nem sokan fogják ezt megvenni úgy érzem...
-
Paul119
addikt
engem valami ilyesmire emlékeztet
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Razermazer #14 üzenetére
Igen, pont ezért kérdeztem, mert nálunk nem követik nagyon sok helyen a nemzetközi "szabályokat".
-
Razermazer
őstag
Él, de csak akkor ha jó helyen vásárolod, mondjuk a chs nagykerbe ez az egyik, bár kötelesek elfogadni más reital forgalmazó számláját is, de jobb félni mint még jobban félni
. Második 3-év alap garancia van rájuk, tehát ebben az intervallumban, csak a kereskedőhöz kell visszaküldeni, ő intézi a garanciális cserét(ha hajlandó annak kéne lennie ,de ugye tudjuk, hogy itthon nem minden arany ami fénylik). 3-év után, miután beregelted 30 napon belül, a vásárlást követően, él a 10 év gyártói gari. 14 napon belül vissza kell juttatni USA-nkaba (vagy Englandba) hogy meglegyen a csere, ha túlfutsz a 14 napon akkor se-la-vi. De azt hiszem, ekkora értéknél a gyorsasági felár nem kérdés. Vannak itthoni reitalok akik még a 3-évet is lenyelik törvényt sértve, de ez egy másik történet.
-
kpal
nagyúr
Ettől a lúdtól nincs kövérebb az tuti EVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper Quad SLI (2 pack
árban szép kövér.
-
Devid_81
félisten
Vagány vízforraló!
Ezen a tuningon gyorsabb mint a gyári értéken, vagy itt már lassabb? -
kpal
nagyúr
Ha vizes 59 kéne és a lé nem számít akkor ez EVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper
-
Erdei88
veterán
Nekem az EK blokkjai jobban tetszenek.
-
DigitXT
félisten
Rá is fért...
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem a vízhűtést utálom, csak a házibarkács jellegét.
Az ilyesmi az nagyon ott van a szeren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest