- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Jó lenne, vízbe nem meríteném, ahogy az eddigi IP védett telefonjaimat sem, de legalább ha elkap egy nagyobb vihar, akkor emiatt nem kell aggódni.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
whatwhatwhat #6 üzenetére
A csatlakozó nem mozgó alkatrész, a zsanér igen, aminek évek múlva sem szabad korrodálódnia semmilyen szinten. Meglepne ha oda vizet engednének, és nem lenne burkolva. Persze ez is egy megoldás lehet ahogy írjátok, majd kiderül hogy kivitelezik a dolgot.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Miért ne lenne értelme? A vízállóságnak nem az a lényege, hogy az alkatrészek nem lehetnek vizesek, hanem hogy a működését ne befolyásolja. Pl a normál telefonokon a csatlakozókba is bemegy a víz, de belülről szigetelve vannak, ezért nem okoz gondot. Ugyan ez lehet a logika a zsanéroknál is.
-
Benőke
őstag
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Ez csak az én agymenésem. lehet más lesz a megoldás.
Csak jenleg nem tudtam elképzelni mást. Nem is vagyok ezzel foglalkozó mérnök, hogy a zsanérok alá hogy ne menjen be a víz, és a változó méretű üreg hogy maradjon száraz.Értelme az szerintem hogy a két külön panel vizálló így víz alatt is nyitogathatod meg csukogathatod. Zsanérok mögé meg mehet a víz azt jól van... Majd kiszárad.
Kábelnek meg mindegy hogy hogy megy, bár azt meg meg tudja enni a sós víz ha tenger vízről beszélünk... Már mint a szigetelést biztosan. Pár évig azért kitarthat így is. -
arn
félisten
De azert vizkarra nincs gar…
-
mrlujoak
veterán
Hmm, remélem hamar kinn lesz majd szétszedős videó, kíváncsi vagyok a megoldásokra, hogyan oldják meg a vízzárást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Külföldi SIM-ek itthon
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest