Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Akkor ezennel vége a TrackID-nek. Esetleg nem akarja nyílt forráskódúvá tenni a Sony? Ha valaki vállalná pár szerver üzemeltetését, újraindulhatna közösségi projektként.
-
kromatika
veterán
Kár érte.
-
Yeffy
veterán
en is sajnalom kicsit, kar erte.
bar az utobbi 2 evben lecsereltem Shazira, mert alig talalt meg valamit, mig utobbi igen, meg emlekszem, kozepsulis koromban, mikor SE telok mentek, volt is par, hogy mennyit hasznaltam. akkor bizony nagyon eloremutato volt. szerettem. eg veled... -
Keem1
veterán
Kár érte.
Sokat használtam. Működésben hasonló volt, mint a Shazam. Ami miatt mégis a Sony-t használtam, az, hogy ma divat mindent teletömni felesleges hülyeségekkel. A Sonyban meg nem volt más, csak az, amire kitalálták. Pont elég. Se zenehírek (minek? ez nem hírportál), se tukmálások, se reklámok. Pont jó volt. -
tomp
félisten
Gondolom tv-n is megszűnik. Kár érte. Sokszor használom. Nem kell telefont kutatni. Távirányítón "related search" gomb és már hallgatja is a TrackID.
-
joey04
titán
válasz
kovaszoskeny #24 üzenetére
sima google kereső... omg.
-
SidCorky
őstag
Te hallgatsz ATL-t, vagy valami Shazamos hivatalos screenshot? 😀
-
Kisgépkezelő
senior tag
-
kovaszoskeny
aktív tag
Nem fog hiányozni soha nem használtam.Ha kellene akkor és most is a sima google keresőt használnám .
Kipróbáltam direkt ma 100%osan működött még indonéz black mötált is felismert666
-
-
Geree
senior tag
ez vajon az okosteveket is erinti? azokon is van (volt) ilyen funkcio, velhetoen ugyanezt a szolgaltatast hasznalta...
-
gerii
addikt
Ez kész, a sonynál totál idióták vannak. Az egyetlen app, amit vittem tovább a hulladék minőségű telefonjairól, erre ezt is megszüntetik. Barmok
-
Courage_7
aktív tag
Denemááá...
Kiváló app (volt), én sem egyszer vettem hasznát...
-
bollokcs80
Korrektor
Én is nagyon szeretem, kár érte....
-
nincsnév007
addikt
ne már
-
Tomi_Ohl
veterán
Nyugodjék békében. Szerettem, de az utóbbi időben már nem használtam.
-
RaveForce
veterán
Oo a jo kis gombos SE telok koraban hanyszor es hanyszor tett jo szolgalatot.. mindig rossz latni, ha vmibol az elso es eredeti hullik el... dehat valszeg a shazam nagyon lenyomta.. soundhound (vagy miaz) van meg?
-
takacsbotond
őstag
Kár érte, sokat használtam, ezerszer jobb mint a Shazam...
-
ViharVadász
őstag
Én is sajnálom, hogy megszűnik.
Nálam is volt nem egy zene, amit csak a Sony megoldása tudott felismerni, a többi sajnos nem.
-
Zoz
őstag
Kár érte
Egyetlen app volt amit használtam a Sony gyári alkalmazások közül, és később másik telefonra váltva is feltettem. -
troviko
senior tag
Én is szerettem, kár érte.
De legalább behirdették a konkurenciát. -
Fuxosbömis
tag
Remek alkalmazás volt. Kár, hogy megszűnik.
-
ShadowX
őstag
Még azt is megtalálta, amivel a konkurensek csak kínlódtak...
-
MikeWazowski
veterán
Nem értem a döntést, de ez van. Elég sokat használtam, remek app volt.
-
elithun
őstag
Hát viszlát.
Érdekes, hogy pár évvel ezelőttig milyen sokszor volt szükségem ilyen szolgáltatásra, míg mostanában már valahogy könnyen megvannak a zenék címei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeptember közepéig lesz elérhető a Sony szolgáltatása, addig van időnk menteni az előzményeket és keresni egy alternatív szoftvert.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest