- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Először elhűltem, hogy 2020 elején, a terabájtok korszakában még egyáltalán kérdés valakinek, hogy most MP3, vagy FLAC, vagy WAV, vagy miben is tárolja motyóit. Olyan iszonyú tárhely mennyiségekkel rendelkezünk már a zsebünkben is, hogy egyáltalán, minek tömöríteni ? De értem én, nálam is többszáz Giga csak a zene, FLAC-ban szigorúan minden, ha ez WAV lenne, 1 tera felett lenne, így adott, hogy tömörítsem.
Na de itt egy meglehetősen nagy kollekcióról beszélek, amit akarva sem szeretnék a zsebemben hordozni, sem a telómon, sem az autóhifiben. Amit a gépről kiszedek és tényleg kimásolok telóra, máshova, hogy hallgassam ott és azon, max 10-20 album és azok még WAV-ban is röhögve elférnek bármilyen pendrive-on vagy telefon belső memóriában, vagy SD-n akár..
Én komolyan nem értem ezt az mp3 meghalljuk-e nemhalljuk-e kérdést ilyen tárhelyek mellett. Túl azon, hogy számtalanszor le lehet vaktesztelni magunkat, meghalljuk-e a különbséget vagy sem, mi a szent szarért jön képbe 2020-ban még mindig a veszteséges tömörítés, mint állatfaj ? Úgy egyáltalán.
Nem azt kérdezem, miért tart valaki kutyát vagy miért macskát, és miért nem a másikat. Az a kérdés, miért tartunk egyáltalán állatot. (Ha szemléltetni kéne).
K*ra elég a tárhelyünk ma PCM 44.1/16bit tömkelegének tárolására, nem egyszerűbb békében nyugodtan hallgatózni úgy, hogy nem kell szarakodni az átkonvertálással ?
Szép analízis, fasza cikk, de én megszabadultam a létező összes veszteségesemtől, miközben egy profibb fülest is vettem. Kinyílt a világ.
Kicsit olyan ez, hogy "nincs teljesítménycsökkenés a 95-ös ukrán benzinnel, járok azzal" miközben seggünk alatt egy 6 literes S Merci és bizonygatjuk mindenkinek, hogy márpedig nekünk az az üzemanyag is tök elég. Mintha nem lenne lóvénk OMV 100-as, csökkentett etanoltartalmú E5-re.
Béláim ! Gondolkodjunk.
PS: amúgy kiváló hitvita és flame generáló poszt, ilyen szempontból hibátlan
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Windows 11
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest