- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
benedekco #1036 üzenetére
Nagyon belefizozófiázól... Kár érte. Egyszerűen leírtam (próbáltam humorral, de neked nem jött át... - mondom ezt úgy, hogy egy pohár kv-nál nagyobb adag koffeinre már érzékeny vagyok), hogy ha van rá lehetőség, akkor nem fogok lossy zenét letölteni, mert miért tenném? A teszt szerint mindkettőt ugyanúgy tudom élvezni, de a lossy esetén mindig ott van az ember fejében, hogy akkor ez most vajon olyan jó mint egy nem lossy verzió? Egyszerűen tisztább, szárazabb érzés a flac. - ez a humoros megfogalmazás már csak átmegy?
#1038 - nem azt írtam, hogy egyértelműen arréb lép két lépést. Azt írtam, hogy szerintem egy kicsit mintha balra kerülne a középpontól. Azt is írtam, hogy marginális a különbség. Ezek alapján ne várd el, hogy 100%-ot hozok a teszten. Én sem vagyok már 20 éves, valszeg az én hallásom se üti meg azt a szintet, ami ide kellene, mert annyira csekély az eltérés. Nekem csak van egy elég jó hangcuccom, ennyivel vagyok előrrébb az átlaghoz képest.
De mondom, erről addig nincs értelme tovább beszélni, amíg nem teszitek fel a fejhallgatót.
Jah és még egy kis megjegyzés a végére, az elektronikus zene az zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest