Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Nem feltétlenül a kézreállásról van szó. Nekem már az első képektől hidegrázásom volt. A asztal ablakainak dizájnjával együtt. Utóbbit talán el tudnám viselni, bár nem vagyok biztos benne. De ha csak a metro létezne, fel sem merülne a kérdés, hogy használjam-e. Ez csak azért szomorú, mert maga a rendszer meg jó. Szerencsére elviselhetővé lehet tenni, de már megnéztem pár linux disztribet, hátha. Sajnos komolyan akadályozzák a kényelmes használatot, és célszoftver hiányában egyik sem alternatíva, de azokra lehet mondani, hogy megszokható. Ha valami nem tetszik, azt nyilván nem is akarom megszokni. Ami viszont tetszik, még ha idegen is, idővel megszokható. Ugyanúgy nem tudom megszokni, hogy miért kell állandóan az 50"-os tévé sarkába "koppintanom" a további lehetőségekért. Nem kevés energiát fektettek abba, hogy teljesen kiírtsák a start menüt, nehogy mások visszabarkácsolják(amúgy nagyjából megvagyok nélküle), de azt nem voltak képesek megoldani, hogy a rendszer felismerje, hogy még az utcában sincs érintőkijelző, nem hogy a géphez csatlakoztatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Peugeot, Citroën topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest