Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• User64476

őstag

Én már jó fél éve napi szinten, fő gépként egy Win8as tabletet használok, és azt kell mondjam, igen kényelmetlen a dolog. Gyakorlatilag sikerült eljutnom odáig, hogy az összes win8as marhaságot kikapcsolgattam, és asztalra bútolok, csak akkor szedem elő a metro felületet ha tényleg kifejezetten tablet módban használom. Vagyis a dolog úgy lett volna jó, ha van egy Win7+Metro. Ha tabletet akarok, akkor egy androidos fényévekkel kényelmesebb, ahhoz a néhány speciális programhoz meg ami miatt muszáj windowst használni úgyis az asztali felület a nyerő. Ha ehhez hozzáteszem, hogy az MS szolgáltatásokban évekkel van lemaradva a guglihoz képest, akkor csak az az irány marad, hogy megpróbálják majd a néhány speciális programhoz eladni a windowst, a tartalomfogyasztást meg learatja a google. A cimborám 2 éve kizárólag tabletet használ, mindent el tud intézni, 2 év alatt 2x volt szüksége windózos laptopra. Szerintem ezen kéne elgondolkodni marha gyorsan az MSnek, mert ez erősen vesztésre állást mutat ezen a téren.

Új hozzászólás Aktív témák