Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
Én már jó fél éve napi szinten, fő gépként egy Win8as tabletet használok, és azt kell mondjam, igen kényelmetlen a dolog. Gyakorlatilag sikerült eljutnom odáig, hogy az összes win8as marhaságot kikapcsolgattam, és asztalra bútolok, csak akkor szedem elő a metro felületet ha tényleg kifejezetten tablet módban használom. Vagyis a dolog úgy lett volna jó, ha van egy Win7+Metro. Ha tabletet akarok, akkor egy androidos fényévekkel kényelmesebb, ahhoz a néhány speciális programhoz meg ami miatt muszáj windowst használni úgyis az asztali felület a nyerő. Ha ehhez hozzáteszem, hogy az MS szolgáltatásokban évekkel van lemaradva a guglihoz képest, akkor csak az az irány marad, hogy megpróbálják majd a néhány speciális programhoz eladni a windowst, a tartalomfogyasztást meg learatja a google. A cimborám 2 éve kizárólag tabletet használ, mindent el tud intézni, 2 év alatt 2x volt szüksége windózos laptopra. Szerintem ezen kéne elgondolkodni marha gyorsan az MSnek, mert ez erősen vesztésre állást mutat ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Robotporszívók
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest