Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz oO7 #37 üzenetére

Én sem hiszem hogy lesz menü is (bár ki nem zárható), a feltételes mód nem hiába volt ott. Mindegy, az is elég nagy pofon ha nem azzal indul az oprendszer és a júzer tényleg csak arra használja, hogy rákeressen a desktop programjaira.

hát azért ~100 millió felhasználóra nem mondanám, hogy statisztikai hibahatár

Kár hogy a statisztikai hibahatárt százalékban mérik, így önmagukban a ~100 millió nem jelent semmit. Persze te azt mondasz amit akarsz.
    Szerk: ja igen, én a statisztikai hibahatárt a mért használat alapján (mondjuk webportálok statisztikái) értettem, nem az eladási számokra, azok nyilván kézzel foghatóak.

több mindenhez kell majd a metro-s vezérlőpultba menni, és már alig marad valami a desktopon...

Az jó, mert akkor a fejlesztők mellett a felhasználóknak is adnak majd még egy pofont. Nem elég agyfasz így is a desktop meg a metrós vezérlőpult együttélése, kajtathat majd a júzer a ModernUI-s "beállításokon" kívül másért is a metrós csodában.

Ja, nyilván telesírták a párnájukat, hogy megint rekord bevételeket produkáltak...

A Win8 eladásokból ugyan nem. Attól hogy az azúr meg a többi dolguk hoz a konyhára még nem lesz a Win8 sikeres. Persze lehet ezt csak én látom így és úgy az objektív ha egybemossuk a számokat.

• julius666

addikt

válasz oO7 #31 üzenetére

Ja igen, egyébként ez az app-helyfoglalás dolog külön élmény hogyan lett megoldva: [link]
    Veszel egy RT-s tabletet és teleszarja az SSD-t az oprendszer. Röhej.

Hiába nem rossz első hallásra ez a ModernUI-s koncepció ha a gyakorlatban ahol piszkálod ott ömlik belőle a szar. Na ezért szoktuk sokan mondani hogy félkészen adták ki a dolgot.

• julius666

addikt

Az lenne csak az igazi pofon ha tényleg beállítható lenne a default desktop meg visszakapcsolhatóvá tennék a régi start menüt. Annak a maroknyi, statisztikai hibahatár környékén mozgó júzernek aki volt elég balek váltani Win7-ről (mint pl. én :P ) a nagy része gyakorlatilag legyalulná azonnal az egész ModernUI-t (mint ahogy sokan most is a 3rd party vackokkal, de úgy biztosan magasabb lenne az arány).

Az MS lekevert induláskor egy jó nagyot a bátrabb lojális felhasználóinak a félkész oprendszerével, most meg majd lekever egyet az oO7 féle ventilátorsrác fejlesztőknek is (akik nem látják a csempéket azoknak a csodálatos appokra sem lesz nagy igényük), jutalmul a hűségükért. Így kell ezt.

Bele sem merek gondolni milyen fejetlenség meg pozícióféltés lehet most az MS Win részlegén, az eladásokat tekintve hullhatnak a kobakok rendesen. Bár megjegyzem meg is érdemlik, lehet nem kellett volna mindent (új cégarculat, design pl.) ész nélkül erre a metró-vonatra felrakni mielőtt kiderül, holtvágány-e.

Aki önként ugrik a gödörbe az ne csodálkozzon ha kitörik a lába.

Új hozzászólás Aktív témák