- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ha így volt, Az nagy hiba volt. Aki kicsit gondolkodik, nem Az alapján választ eszközt, hogy hasonlít-e egy másikra, hanem megnézi mire használható. Wp-ban már Az elején sem láttam semmi fantáziát. Elcseszték a dolgot azzal, hogy elkaszálták a winmo-t, szerettem. Azóta a droidot megszoktam. Pc-n bemutatták, hogy mire számíthatok. Ha használható lenne számomra már rég a linux-szal ismerkednék, De azt tudom, hogy ilyen tábla nem kell. Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, mégis szivesen használok Win mellett droidot, mert azt tartom használhatónak, érzem, hogy én irányítói, nem csak azt a két gombot nyomkodhatom, amit nekem kitaláltak.
Vagy megpróbálnak erőszakkal terelgetni, és csodálkoznak ha fogynak a felhasználók, vagy elfogadják, hogy a felhasználónak is van beleszólása. Az nem működik, hogy majd én megmondom mi jó neked. -
BiP
nagyúr
Nem csak "sok helyen azt olvasni", konkrétan maga ez a hír is arról szól, hogy gomb lesz(ami a start screenre visz), nem start menü.
(#78) zoltanz: elsőre engem is megzavart a kép. Már akartam is szidni, hogy bár örülök neki, de nem sikerült valami jól, aztán észrevettem a képaláírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest