- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Manapság már a 20k-s PNA-kat is komplett kelet-eu térképpel adják. Persze nem igo, de azért használható az is.
-
sien
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Neverloss N627 GPS PNA + iGO 8 3D Teljes Európa navigáció ez 50k, de ha azt veszem mennyibe kerül az igo dobozosan, nemtudom mennyi lehet maga a pna
Wayteq X820 28k, de igazad lehet, itt nem ír semmilyen navi szoftvert, bár a képen van.
-
dabadab
titán
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Valoszinuleg nincs, de azt mobilhoz is ugyanugy meg kell venni.
Egyebkent nekem az egesz cikk nemileg bullshitnek tunik, valahogy kenyelmesen elsiklik afelett, hogy a mobiltelefonok GPS-vevoje messze nincs ott, mint egy rendes PNA-e, a kepernyoje is kisebb, raadasul egeszen pontosan nulla bizonyitekot hoz arra, hogy az elmarado PNA eladasokat tenyleg a navigaciora befogott smartphone-ok es nem a gyarilag beepitett GPS-ek terjedese meg a valsag okozza.
-
tomcs
őstag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Egyébként akár legálisan is benne lehet, na jó nem 30ban de 40ben már biztosan, persze nem nagy nevekre kell gondolni, itt vmilyen (egész jó, de azóta sem láttam sehol) wayteq cuccal sygic-et teszteltek, az kifejezetten ilyen olcsó navikra való olcsó program ha jól tudom. Meg pl igo származék kevés országgal sem olyan vészesen drága, az is beleférhet.
-
NeRo28
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Igen benne van!
30ezer a hardver, 0 ft a szoftver...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1 humoros
- Futás, futópályák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest