- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz pusszycat #15 üzenetére
Nem azt kérte, hogy áratot mondjunk! Tárgyas ragozás kimaradt?
Shyciii: Egyrészt alapból 50%. Másrészt azt állítják, hogy megoldották a villámtöltést. Szerinted ez féknyúzás?
Még sosem láttam 15p hosszan lecsapóóó... villámot, tehát még csak nem is villámgyors."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
C64
őstag
Árat mondjatok már!!
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
válasz Predatorr #11 üzenetére
Ha kondi lenne benne akku helyet elég lenne 10-20 másodperc mint az egerekben.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Predatorr
őstag
Kíváncsi vagyok, mikor lesz végre e sok kamu helyett rendes villámtöltés, h gy csak kirakom az ablakba, villám bele, teló feltöltve.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
veterán
Hát, bevallom, nem tegnap volt, de inkább 2-3 évnek mondanám. Ismerősöm vett valami alsópolcos kínait, aztán hozzám fordult a problémák miatt, de csak ennyi rémlik sajnos, meg hogy ami felment rá playből, néha azzal is gond volt. Annak csak örülök, ha közben változott a helyzet. Mindenesetre, még pesszimista vagyok, de meggyőzhető. Várom a teszteket.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Azt nem mértem le, nem tudom. Viszont érdekes hogy Youtube-on egy picit jobb eredmények vannak, valószínűleg betesz a meleg. Ezért fontos a jó hűtés, nem érdemes vele spórolni.
Youtube tesztek szerint egyébként 45 perc a 50-100% a kis iPhone SE-nél, de ugye nyilván ez minden készüléknél más.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
veterán
Mediatek... Értem én, hogy papíron jó, de bűzlik nekem a dolog. Nem temetném előre, de a SoC neve számomra Snapdragon, vagy M1.
[ Szerkesztve ]
-
-
Noukoum
veterán
Az ilyen töltési sebességet csak irigyelni tudom, nálam a 20-80% 45 perc az elérhető legnagyobb gyorstöltéssel. Ennél a készüléknél ez kb. 18 perc lesz és több üzemidőt is kap vele a felhasználó magas képfrissítés mellett.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest