- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronda. Viszont a reklámban látható FSP teljesen jól néz ki.
-
icp1970
senior tag
Baba
-
Depiboy
tag
Mennyivel pofásabb lenne ha a ventik mondjuk átlátszóak lennének és belülről két oldalról ledszalag vilagitaná meg az elejét
-
Lacok
őstag
Igazi tucattermék.
-
Milka 78
nagyúr
Nem akartam ilyen direktben de ja
Felhőtakaró : Hát pajti pedig de.Nulla megjelenés,nulla szellőzés és nem azért mert gamer vagy rgb harter vagyok, sőt még gyártó sznobság sem jellemző rám, hanem egyszerűen ronda,unalmas,semmilyen.Mintha más házIakból ollózták volna össze (ami nem baj), csak nem állt össze nekik egy kerek egésszé.Persze mindez csak egyéni szocprobléma,de ahogy látom nagy az egyetértés a házzal kapcsolatban a fórumtársakkal.
-
Tubica
senior tag
Szia !
Ezt a portalanítást én is elmondhatom a CM MasterCase 5-pro-val
Ott van értelme az előlapi ventiknek. Rács + szivacs szűri a port, illetve van honnan szívnia a levegőt, illetve nem mondanám tömegháznak, illetve elképesztően egyedivé tehető.
Sajnos most tényleg ez a "minden világítson azt jóvan" kort éljük.
Nekem van benne egy 30cm-es fehér led csík az alaplapra kötve, meg van az alaplapon 4 világító pont, meg egy csík (MSI tomahawk arctic AM4) ami bőven elegendő nekemÜdv. Tubica
-
n+1-edik ugyanolyan ház, semmi extra.
-
scope2007
addikt
Semmi újdonság... Unalom
-
-
Duddi
aktív tag
Az előlapi ventik ezen is csak dísznek vannak....
Igazán ha már nem tud honnan levegőt szívni akkor fölösleges bele ha csak azért van hogy világítson tegyenek oda ledeket vagy lcd paneltNekem egy Antec GX1200-asom van abban van értelme a ventiknek igaz a gép erősen portalanítja a szobát.
-
Milka 78
nagyúr
Olyan semmilyen,nulla karakteresség,mintha egy kínai tucattermék lenne.
-
Felhőtakaró
tag
Nem egy TOP hekker viskó, de azért pofás !
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Massmurderer #1 üzenetére
Van sötét fólia.
-
Massmurderer
őstag
P182-m van,hát nem ép az a nagy szellözös ház sajna,de ahogy látom ez se jönne számitásba az átlátszó oldal miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest