- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
nem tudom aktív e még a topic, de kéne egy kis help. Már egy ideje szemezgetek az új ATI kártyákban és kis fogyasztás érdekelne, ugyanis Slim Dell Optiplex-be kéne valami jó kari mATX táppal, ami 220W :.-( Persze nyílván tető le, mert a kártya kilóg, de ez ilyen fogyasztás mellet elketyeghet a gépben? Ha nem, akkor mi történik? Még nem volt ilyennel tapasztalat, szóval csak szimplán nem indul el pár fogyasztó és fagy a masina, vagy szétvágja a gépet? Mert arra gondoltam próbaképpen megveszem, azt ha elketyeg, akkor jó ha meg nem megy akkor táp ki aztán "külső" táp be, és talán egyszer építek neki valami fasza házat, hogy ne legyen minden szanbadon. A gép nem az én elcseszett választásom volt, céges, itthoni használat, szóval nem leszólni, csak próbálnám menteni ami menthető, és kicsit tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest