Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kila25

csendes tag

Egyébként senki ne várja ezektől az új API-k tól, hogy olcsó hardveren fognak full grafikát produkálni, mivel a játék programozók ezek előnyeit plussz efektekre és jobb grafikus és gameplay élményre fogják használni, kevesebb pénzbe kerül majd konzolról átírni egy egy játékot.

Tehát ha lessz majd olyan játék ami támogatja, anak teljes pompájához ugyan úgy topp kategóriás hardver kell majd.

Na meg a vulkan api-t sem azért csinálták hogy a microsoftot lenyomja, hanem azért hogy a pc-s játékok piacát életben tartsa azzal, hogy esetleg viszonylag kis befektetéseel a pc-re programozók részéről, modjuk pl. linuxon is teljes fényében fusson egy játék, így növelve a pc-s grafikus hardverek és játékok eladását.

És hát a kiadók nem lesznek hülyék (durva példa a könnyebb átpotolás miatt 100 játék árának befektetéséből plussz még több "tíz"ezer eladásra tesznek szert) tehát érdekük hogy a termékeiket sokkal többen vehessék meg

Ha rosszul látom ne kövezzetek meg érte, de ha így van erősítsetek meg.

• kila25

csendes tag

válasz csongi #62 üzenetére

A windows-nak a mentle-t sem kellett támogatni, az AMD berakta a driverbe és ment vele a játék ami támogatta, és ha jól tudom a mantle jelenleg is benne van az AMD kártyák driverében tudtommal.

Tehát mivel a vulkan api arra épül elég nagy százalékban nem értem mi köze lenne ehez a Windowsnak...

Szerintem, majd vagy te vagy a játék telepíti aztán fog menni, mint a mantle-s sniper elit 3, meg más esetében is.

Én azt remélem hogy az android nem marad ki mert annak a grafikai rendszere egy elavult fos a többihez képest.

Új hozzászólás Aktív témák