Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az akkumulátor két részből tevődik össze van benne egy 2375 és egy 925mAh kapacitású. A telefont GG6 fogja védeni. 8/256GB kiszereléssel kerül majd forgalomba UFS 3.0-ás tárolóval.
Na ezeket a
belsőségeket kérném a Moto rarz-ba. -
Én még ezt nem láttam így, de sokat nem vesztettem, úgy néz ki ez mint nagyanyám régi sminkes dobozkája, még a tükör sem hiányzik, mert kívül simán lehet benne tolni egy laza sminket😂 Hát én ezért egy forintot nem adnék...
-
Wapmester
senior tag
a moto razr tényleg vagányabb ennél, a külső képernyő meg majdnem semmire nem használható az órán és értesítésen kívül, pedig külső kamerával akkor lehetett volna szelfizni ha van egy razr nagyságú külső képernyő
ez így vérszegény lesz, az aksit se túlozták el és a képernyőt sem kellett volna belül lyukasztani a szelfi kamera miatt
-
SL-27
tag
Azzal az előlapi hangyafing kijelzővel, meg a bumfordiságával... rettenet.
Csak a Motorola RAZR! -
Kavinton75
senior tag
Semmi értelme
-
toronyhaz
aktív tag
Kicsit beégtek azok a számok már a kijelzőbe rendesen
Kinyitva már iszonyat hosszú.
Mikor olvasok sokszor a fele képernyő is elég lenne. Bár itt a fórum mobilos megjelenése s rövidebb sortöréssel meg tökéletes -
dz1989
senior tag
Küllemre mint valami elronlott szögletes puderdoboz. A Motorola Razr sokkal szebb.
.
De legalább ne lett volna ez is elromlott. Nincs 3,5mm jack Nem bővíthető a memóriája.
Kamerába sem feltétlenül ezt tettem volna bele. Ennyi pénzért legalább is.
Az IP szabvány hiányát még aláírom mert idő mire kitufják úgy fejleszteni.
Amúgy szerintem adja magát hogy "ujra feltaláják" a cserélhető elő-hátlapot.
Hamár ilyen rusnya szegénykém. (bár ez szubjektív) -
joey04
titán
Ez baromi ronda. A Moto megoldása sokkal szebb.
-
MarkCsiha461
tag
De csúnya szegény
Motorola ezerszer szebb szerintem
-
Nartaas
tag
Szarul néz ki, főleg a motorola mellett. Ötlettelen dizájn, fogtak egy galaxy A-t félbehajtották aztán viszontlátásra.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BabMester #11 üzenetére
" ... nagyon elb...ott képaránya van ... " - szvsz. 18:9 óta (21:9 óta pedig pláne) elég szubjektív dolog "el@**ott képarányról beszélni, de értem, hogy mit mondasz.
Én spec. a 16:9-et is félbehajtanám, de ilyen telefon már tuti nem lesz (hajtogatható pedig végképp)." .. egy telefont tabletté tudsz varázsolni ... " - csak ott meg a tablet-nek lesz elkottázott képaránya. Legalábbis amit eddig láttam, azok ilyen 4:3 vagy 1:1 arányúak voltak.
Egy 16- vagy 18:9-es képernyőt elég sokáig kell hajtogatni, hogy - nagyobb méretben - újra ugyanolyan (vagy hasonló) képarányú legyen. -
Fancy-boy
addikt
Úgy nézem eléggé erőlködni kell, hogy teljesen kilehessen nyitni.
Ez nem a régi kipattintom stílus. Nagyon nem bejövős.
A Motorola mintha kevésbé lenne nehézkes. -
BabMester
senior tag
Ennek speciel semmi értelme, egy nagyon elb...ott képaránya van kb. mint az Xperia 1 vagy még rosszabb.. a Motorola jobb lett.
A Fold meg teljesen más, annak a koncepciója az, hogy egy telefont tabletté tudsz varázsolni ha kell a nagy hely, tehát ad valami plusszt, míg ezeknél csak annyi, hogy a telefon kissebb legyen mikor elrakod -
törölt tag
ezen még plasztik lehet a kijelzőn? mert nem üvegszerű
úgy olvastam fold2 második félévbe jön lyukasztott kijelzővel 8" és lehet üveg szerű kijelzővel -
<Adamsky>
nagyúr
A hajtogatható kijelzőnek szvsz. csak így van értelme. Így legalább kisebb, ill. rövidebb lehet(ne) a telefon. Mert kegyünk őszinték. A mai tizennyóckilenc - vagy még hülyébb képaránnyal rendelkező TV távvezérlőre emlékeztető - förmedvényekkel a zsebben sokszor még leülni sem lehet (nem, hogy ülve kivenni azokat a zsebből).
Szóval ergonómiai szempontból üdvözlendő lenne. Ilyen szempontból a Moto készüléke kecsesebbnek tűnik ... -
jacis
nagyúr
Nekem nem jön be ez a csukható kagylótelefon stílus.
-
Juhaszatti
addikt
-
törölt tag
kár hogy nem csukódik teljesen össze ,mert jó teló lesz ha aksi is min 3300mah vagy több
persze annak fényében hogy s20 ultra árában adják nem jó.
aki ilyesmit szeretne sztem várja meg a fold 2-öt -
BoneDragon
veterán
Úgy nézem ez lesz most az új trend pár évig. Már előre látom a végét, mikor 6.5" lesz összehajtva.
-
atike
nagyúr
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
Ez vastagabbnak tűnik...
-
atike
nagyúr
A Motorola nem ilyen bumfordi összecsukva, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jack Bauer is elérzékenyülne a flipes telefonoktól jól ismert, klikkellő hangot hallva.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest