- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
A HOX-é az valóban odaver. Sőt az az egy ami jobban tetszett eddig mint a Black-é. A Note2-é nem annyira áll leejtős, és azt igazából nem is tartom szebbnek mint a Black-ét. De meg kell hagyni hogy az S3, és a Note2-ben már valóban nem a régi amoled technika van. A főnökömnek Note2-je van, irigylem is tőle a méretei miatt, meg a jó kamerás képességei miatt.
Ja, és hogy a további vitát elkerüljük, nem azt mondtam hogy az amoled szar, csak azt hogy személy szerint nekem jobban tetszik az IPS.
-
tzsolesz
nagyúr
Leszarom a többséget, nekem élethű színek kellenek. Szép az amoled, de az IPS más. Simább, szebbek a színei, mintha több árnyalat is lenne benne, mint az Amoledben, és legalább közelebb áll a valósághoz.
Többség? Hidd el nem sokára olyan sok Samsung tulaj/fan lesz itt hogy aki ki akar tűnni a sok plori Samsung mániás közül annak más gyártótól lesz telója. Egyre inkább ódzkodom a Samu cuccoktól, mert már lassan mindenkinek olyan lesz kicsiben vagy nagyobban. Semmi elegancia, semmi kiemelkedő, semmi előremutató dizájn......
De hát a többségnek jobban tetszik az amoled, mert hát a Samsungban az van. Hidd el a 60-70%-nak hazafelé beszél a nyelve amikor azt állítja hogy az Amoled a szebb.
Szép, szép, de nem minden szempontból. Nekem és a vájt szeműeknek nem jön be, ennyi. Több kell ettől. Ez van. Ezért nem is mertem még lecserélni a NOVA IPS kijelzős Black-emet. Egyszerűen a csúcs telók kijelzői is gyengébbek mint az ezé. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Amazon Kindle
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest