- Netfone
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
bezzeg a regi ipod minire tenyleg siman fel lehetett rakni linuxot, sot, futtatott doomot is. Bar a feketefeher kepernyon nagyjabol semmi nem latszott, es lassu volt nagyon. A nem videos ipod colorra viszont megerte feltenni, mert akkor lehetett mar vele videozni.
-
elit_hun
őstag
Ja és még annyi, ez kb olyan mint az iphonera a linux telepítő program
Rendesen mutatja az instalt meg mindent, egy flash animációba...Na ez ugyan olyan, csak kicsit komolyabban kivitelezve...
-
daninet
veterán
sztm nem fake... próbáltátok már a Google Android kiadott Software Development Kit-et?
van benne egy flash telefon ami virtuálisan irányítható és elméletileg az android fut rajta.. eléggé hasonló... -
Valaki árulja már el nekem, mi a jó abban, ha ilyen kamu felvételekkel próbálják megetetni az embereket...
Ennél már csak Linuxot "futtató" W580i volt rosszabb...
-
elit_hun
őstag
fake...
-
attisx
addikt
Az Android egy, a Google által fejlesztett, nyílt forráskódú mobil operációsrendszer. Néhány cikk
-
spedyboy
senior tag
téll ez engem is érdekelne hogy mi a fene az az android?
-
Olasza
aktív tag
Ez az Android most jobb, vagy csak szimplán más op.rendszer?
-
brumesz
aktív tag
ezzel az erővel nekem linuxos n95-öm van...egy sima flash fájl,ami direkt s60-hoz van,így még a menüpontokat is emulálja...aztán kilépsz,és ottvan szimbijános
-
Szerintem Fake.
Láthattunk már "tácsszkrínes" N95-öt amiről aztán kiderült,hogy csak egy Bt-s bilentyűzetel irányítják az asztal alól,pedig azt is valódinak hitték sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged