- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
bezzeg a regi ipod minire tenyleg siman fel lehetett rakni linuxot, sot, futtatott doomot is. Bar a feketefeher kepernyon nagyjabol semmi nem latszott, es lassu volt nagyon. A nem videos ipod colorra viszont megerte feltenni, mert akkor lehetett mar vele videozni.
-
elit_hun
őstag
Ja és még annyi, ez kb olyan mint az iphonera a linux telepítő program
Rendesen mutatja az instalt meg mindent, egy flash animációba...Na ez ugyan olyan, csak kicsit komolyabban kivitelezve...
-
daninet
veterán
sztm nem fake... próbáltátok már a Google Android kiadott Software Development Kit-et?
van benne egy flash telefon ami virtuálisan irányítható és elméletileg az android fut rajta.. eléggé hasonló... -
Valaki árulja már el nekem, mi a jó abban, ha ilyen kamu felvételekkel próbálják megetetni az embereket...
Ennél már csak Linuxot "futtató" W580i volt rosszabb...
-
elit_hun
őstag
fake...
-
attisx
addikt
Az Android egy, a Google által fejlesztett, nyílt forráskódú mobil operációsrendszer. Néhány cikk
-
spedyboy
senior tag
téll ez engem is érdekelne hogy mi a fene az az android?
-
Olasza
aktív tag
Ez az Android most jobb, vagy csak szimplán más op.rendszer?
-
brumesz
aktív tag
ezzel az erővel nekem linuxos n95-öm van...egy sima flash fájl,ami direkt s60-hoz van,így még a menüpontokat is emulálja...aztán kilépsz,és ottvan szimbijános
-
Szerintem Fake.
Láthattunk már "tácsszkrínes" N95-öt amiről aztán kiderült,hogy csak egy Bt-s bilentyűzetel irányítják az asztal alól,pedig azt is valódinak hitték sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zelda Játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged