Hirdetés
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
atti_2010, Abu85: Köszi mindkettőtöknek a választ, így már tiszta a kép...igazából én pont azt várom, amikor a játékokra elég lesz egy APU...és nem kell külön dedikált videókártya, de úgy látom addig még várhatok pár évet...akkor válik érdekessé majd a helyzet, ha a játékokban is elkezdenek jobban az APUk-ra optimalizálni, pl. az APU IGP-je számolná a fizikát, stb.
-
kNG
senior tag
Akkor lehetséges hogy én vagyok még lemaradva...pár éven belül biztos hogy bekövetkezik az, hogy az APU-ké lesz a főszerep, jelenleg még (számomra) nem tart olyan szinten a dolog, hogy érdemesebb lenne egy erős IGP-jű APU-ra váltanom, de a kaveri esetében ezt már lehet másképp fogom gondolni!
-
kNG
senior tag
Arról meg inkább ne is beszéljünk még, hogy az APU-k felépítésére mi mennyire optimalizált...rengeteg még a kiaknázatlan lehetőség, és mire azok nem maradnak, addigra ezt az APU-t már mindenki el fogja felejteni...a jelenben kell élni, és a jelenben még igenis kell az erősebb CPU teljesítmény...az dominál, aki jelenleg ezt tudja biztosítani...notebookoknál már nem egészen ez a helyzet véleményem szerint, főleg ha gamerekről van szó, akik mondjuk asztaliról váltanak...ott egyértelműen csak AMD jöhet szóba...értem én hogy nem erre való az APU igp-je, de akkor miért ezzel demóznak? És miért annak emelik folyamatosan a teljesítményét? Jelenleg egy APU-nak főként ez a haszna notebookok esetén, márpedig notebookokkal igen sokat demózott mostanában az AMD!
-
kNG
senior tag
Ha az IGP-jükhöz felnőne a cpu teljesítmény, akkor lenne árverseny...itt az összefüggés, mert így nincs - az intelnek nagyobb a piaci részesedése, akármit megtehet, illetve jelenleg a CPU teljesítményt jobban nézi minden gamer aki dedikált VGA-val rendelkezik, mint magának az IGP-nek a teljesítményét (kivéve kb. wowosok, vagy erősen hobbikertészek) - ebben jelenleg jobb az intel...Trollkodását köszönjük, jó éjszakát, lövik a pizsit! Illetve ha van valamilyen építő jellegű hozzászólásod, véleményed, legyen akár igazad, akár nem, azt szívesen várjuk...ha trollkodni akarsz továbbra is akkor inkább menj a tizenévesek közé codozni mindannyiunk érdekében!

-
kNG
senior tag
Van deus ex-es demó is!
Ha jól sejtem ez az IGP kb. 8800 GT erősségű, így kell kalkulálni vele...a kaveris kb. 7750 erősségű lesz, ha minden igaz!
CPU teljesítményben nem lesz jelentős előrelépés, de egyértelműen jó irányba haladnak...ha ott alakítanának valami nyerőt, akkor lenne igazi verseny az Intellel!
-
kNG
senior tag
Nagyon jó teljesítmény, már csak a CPU része lenne erősebb, és kész lenne az ultimate gaming APU...majd talán a kaveri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest