Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Már leírtam amit érzékeltetni akartam a hasonlattal kevésbé absztrakt módon is.
De akkor leírom ismét, máshogy. Egy 70% alatti screen-to-body ratioval rendelkező telefonnal kijönni már 3-4 évvel ezelőtt is ciki volt, még a csupa képernyős telefonok megjelenése előtt is. Ha az Apple az iPhone 8 házát és képernyőátlóját, azaz a régi mobil arányait teljesen megtartva dob piacra egy telefont az azt jelentené, hogy egy nem túl acélos 65%-os arányt kapnánk.
Ez még mindig jobb, mint az iPhone SE 60%-a, de mint korábban írtam ez az arány lehetne sokkal jobb is, ugyanekkora készülékház mellett. Egy 5,0" vagy 5,2"-es kijelzőt még kávával is bele lehetne préselni az i8 házikójába. A bezelless display problémáját nem én hoztam be a vitába.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A megnevezés egyelőre nem biztos, az eddigi renderek alapján viszont nem kizárt, hogy tényleg a kis méretű iPhone-t látjuk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Könyvajánló
- OLED TV topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Lexus, Toyota topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest