- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
CyberPunk666 #242 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok, kérlek segítsetek! Egy ismerősöm írt nekem, hogy feltette a 10-et (én még nem tettem fel várok még), hogy a kép,és a betűk szélesebbek,és laposabbak, mint kellene. Rejtvénynél a kockák téglalappá torzultak.Tudok e valami tanácsot? 100%-ról indul a képernyő nagyság, és nem írja a gépház, hogy hogy lehet kisebbre állítani. Ez volt a levélben, kérlek segítsetek, mert fogalmam sincs mit írjak neki, mi a megoldás? Köszönöm!!
-
Feri1977
senior tag
Nem tudom mi az istent görcsöltök már annyit, feltettem a 10-et és imádom! Fps szinten, a 10 alatt több fps-el mentek ugyanazok a játékok, mint ami a 8.1-emen volt! A rendszer stabil, gyors, megbízható, és nagyon jól néz ki ráadásul! A 8.1-nél gyorsabb, és van végre start menü is, ráadásul kevesebb erőforrást igényel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest