- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A böngészőkkel ellentétben az iPadnek több köze van ehhez a mókához, mint a böngészőknek. Végülis az iPad megjelenése óta pörög ennyire a consumer tablet-téma.
Igen, aláírom, én is szoktam trollkodni, de próbálom finomabban azért.
Sose mondtam hogy szent vagyok.A túlárazás sajnos egy tény. Főleg itthon ugyebár, ahol a nepperek rátesznek még egy lapáttal, hivatalos Apple Store meg nincs. Vagy mondjuk a T horror i4 árai...
Ezzel az egész Slate videóval is az a legnagyobb bajom egyébként, hogy míg az Apple-hívőket szokták Reality Distortion Fielddel vádolni, ez a srác messze überelni a "very nice, very fast" kijelentéseivel, miközben egyértelműen látjuk, hogy a két jelzőhöz semmi köze nincs az eszköznek.
-
A troll az, aki egy tök nem idekapcsolódó, Apple-fikázó anekdotát kever ide böngészőkről, csak mert jól esik... Komolyan, minek? Legalább egy forráslinket bedobhatnál. Vagy csak Te voltál ott ezen a titkos konferencián?
De ha már elölről kezdjük a harcot, mi az OSX, ha nem Unix?
Sebaj, ha egyszer megjelenik a Slate, vedd meg, használd egészséggel, és légy rá büszke, hogy nem támogatod az Apple-t
Ki mitől lesz merev
-
válasz
#16820480 #20 üzenetére
De sok bajod van
Egyébként oké, a launcherben van igazság, de azért jóval több UI alkalmazás van gyárilag is rajta, amik kihasználják a nagyobb formát. Példának okáért ott az emailkliens (és ezzel párhuzamosan a GMail webfelület is), vagy mondjuk a Settings. Az androidos tableteken határozottan undorító, hogy vízszintesen szétnyújtják a sávos UI-t.
Az nem bántja a szemed?
-
Azert eleg sokat kell koltened arra a netbookra, ha minden szempontbol jobb teljesitmenyut akarsz venni (beleertve az akkuidot, sulyt, minoseget mint minosegi tenyezot). Az meg, hogy mennyire kenyelmes, helyzetfuggo. Pl. vonaton, HEV-en, kezben tartva, agyban fekve (vizszintesen, nem felig felulve gornyedve), WC-n ulve is kenyelmesebb a tablet forma. A laptop meg asztalnal ulve, esetleg olben tartva, ha sok helyed van (vö. vonat), gepelesre jobb. De pl. allo formatumu konyvet rosszabb azon olvasni.
-
Szeretem az ilyen videókat, mindig azt mutatják, hogy miért rossz a desktop OS-et ilyen táblára erőltetni
Nem fordított sok energiát az MSN.com scrollozására, de az igen érdekes volt, valamint amikor visszalépett a híroldalra, scroll helyett kijelölt első húzásra.
Nomeg lassú is.
"Very fast", mondja a csóka, közben szarul reagál, és még a görgetés is szaggat, nem beszélve a YouTube banneréről
A "száraz" technikai paraméterekből azért egy akkuidő érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest