- Magisk
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
- = Zk = - #51 üzenetére
Bocs hogy genyózok, de a linkelt videód ahogy nézem nincs olyan HTML5-ös verzióban amit az új Chrome is lejátszana (VP8), tehát Chromeban továbbra is a flashlejátszó játsza le -> az eredményeknek közük nincs a Chromehoz...
Amúgy abból is láthatod a dolgot (ha nem tűnne fel egyébként), hogy a fullképernyő HTML5-nél nem totális fullképernyő, hanem a böngészőablak területét foglalja csak el a videó (a HTML5 video tagben - a szabvány jelenlegi állapota szerint - nincs igazi fullképernyős mód definiálva). Ha a fullképernyős módra kattintasz Chromeban videónézés közben és az az egész monitort elfoglalja utána, biztos lehetsz benne, flashplayerrel nézed a videót.
A dolgot F11-el lehet megkerülni. -
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #51 üzenetére
Na, ezzel a videóval én is teszteltem a Chrome 10-et.
1080p, teljes képernyő és fix 35 fps + max. 3% CPU terhelés!
-
moonman
titán
válasz
- = Zk = - #51 üzenetére
31fps (24", 1920×1200)
32% CPU (T7700)
IE9 RC -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #51 üzenetére
Nekem ez Chrome-ban 30-40 között változik, IE9-ben full screen-ben pedig fekete kép..
-
vamzi
senior tag
válasz
- = Zk = - #53 üzenetére
Proci terhelést néztem, az fps nem érdekel, mert folyamatos a képe (eddig is az volt). Csak írtátok sokan, hogy jútyúb hádé fulszkrín cépéu 95%idle, ezért megnéztem én is.
-
ddekany
veterán
válasz
- = Zk = - #38 üzenetére
Miféle odalakat használsz ahol látszik? Komolyan szeretném látni én is, de nekem soha sem sikerült...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #33 üzenetére
hát, magad uram, ha....
igen, hozott gyorsítást. nem is kicsit. az adatlapomnál levő laptopon szemkápráztató a gyorsulás. persze, ugyanezt az IE 9 RC is megtette, de végre örülök, hogy alakulóban van ez is (VGA/GPU gyorsítás böngésző/k alá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest