- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Composited render layer borders.
Renders a border around composited Render Layers to help debug and study layer compositing.Őőő de minek kapcsolgatod ha nem direkt debugolás céljából?
Ezen nem lesz mit később bekapcsolni, ezt majd amikor a következő stable-be bekerül a composited Render Layers, gondolom kiveszik, tisztán debug funkció.
-
Akkor azért nem találtam itten az adataimat a szekrénybe, pedig este még odapakolta az asszony!
Viccet félretéve én a Crankshaft mellett örülök a Flash player homokozóba zárásának és az elavult pluginek kikapcsolásának automata módon.
Nagyon jó ez a Chrome, nem is használok már más böngészőt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm. Ez ok, csak eddig, asszem a 6-ossal, vagy 7-essel kezdtem el használni, azóta nem volt gáz a stabil vezióknál.
Most tűnt fel, hogy mintha beragadnának a lapok, vagy ilyesmi, és azt írja, hogy üres lap, és forog a kis jel, és persze tálcán is mutatja a lapokat, de közben csak 1 lap van megnyitva.
-
LeslieG Jr.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest