- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
3ye
tag
válasz
BlackDesert #21 üzenetére
Használom mind a hármat. Egyik sem jobb a másiknál, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. Én személy szerint unom az ikonokat. Windows-on is, a desktopom-on nincs egy darab sem....sry a KUKA ott van a jobb alsó sarokban eldugva.
Támogatom, hogy szép letisztult, de ez szubjektív, nekem a W8 is az is, szeretem a minimál stílust. Tetszik a Ubuntu is, az is jól néz ki, használhatóság szempontjából talán a legjobb, mert konkrétan azt csinálsz amit akarsz. Ettől még a felhasználói élmény OSX-en ugyanaz mint 10 éve, DOCK alul, ikonok ugrálnak, kinyílnak..stb.
Félre ne értsd semmi bajom velük, de most úgy érzem, hogy van egy cég aki megpróbál radikálisan változtatni az emberekbe beleégetett ikonokon, és tetszik. Támogatom.
Viszont szomorúan nézem, hogy nem sikerül nekik, mert az emberek nem szeretnek váltani, újítani.
-
3ye
tag
válasz
BlackDesert #9 üzenetére
Szóval az a fejlődés, hogy folyamatosan új ikonokat terveznek, átszíneznek, több átlátszóságod adnak...stb.
Hát nem tudom, semmi bajom nincs az OSX-el vagy a LINUX-okkal, szépek, de a felhasználói felület még mindig ugyanaz mint 10 éve. Ikonok, ikonok, ikonok, ikonok. Semmi radikális változtatás az elődökhöz képest. Az MS meglépte a "nagy" váltást, aminek én személy szerint örülök. A többi maradt a klasszikus 20 évvel ezelőtt kitalált kezelő felületnél és azt csiszolgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest