- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
anorche1 #202 üzenetére
Másnak is:
Másrészről, ha már a hibáknál tartunk, Mikor fogja végre a Windows normálisan kezelni a DPI-t. 100%-ig rendes, de számomra a 24" -es képernyőn sokszor nagyon kicsik a betűk, ezért 150-re szoktam állítani (Windows 7, de úgy olvastam ezt még a 8.1-se tudja). A 150-es DPI-t pedig sok program hibásan jeleníti meg. Több programozóval beszéltem és azt mondták ez azért van mert a Windows nem támogatja, nincs függvénykönyvtár hozzá. A programozó megtudja csinálni, ha akarja, csak nagyon sok munkájába kerül.
-
King Unique
titán
válasz
anorche1 #202 üzenetére
Illetve itt még ami fontos kérdés, h vajon milyen a Win9 driver kezelése, tartalmazni fog-e beépítetten bizonyos drivereket, mint a 8.1, v ha az elején nem lesz külön hozzá, akkor jók lesznek-e rá a 8.1-es driverek
Mert gyártói oldalakon csak 8/ 8.1-hez vannak illesztőprogramok, de W9-hez még sehol és bő két hét múlva itt a Technical Preview verzió... -
King Unique
titán
válasz
anorche1 #202 üzenetére
Éles rendszerként én lehet nem raknám fel elsőre, én vsz VHD bootban fogom használni, ezen leírás alapján, Windows 8 boot VHD-ból egyszerűen, vsz működni fog W9 esetében is.
Meg ezeket a Preview verziókat véglegesíteni mindig macerás, élesbe jobb inkább csak az RTM-et feltenni.
Emlékszem vmire a 8.1 Preview-nél , h csak angol nyelv volt elérhető, mert mást nem engedett felrakni, Pedig Win8.x-ben ugye szabadon lehet nyelveket pakolászni rá. Win7-nél csak az Ultimate és Enterprise kiadások tették lehetővé.
Nem tudom IE milyen lesz, 11, 12, illetve WMP mit tud majd, de pl. utóbbi esetében a modern Metrós verzió lejátszik olyan formátumokat is, amit asztali nem, illetve úgy tudom natívan kezeli a 4K-s felbontást.
De bizonyos külső programok, mint a VLC, MPC-HC, xy AV, képszerkeztő mondhatni már kötelező Windows kiegészítők lettek az évek alat , mert a beépített gyári megoldások valóban sokszor elég vékonyak....
Vsz lesz ezek terén vmi fejlődés, de nyilván nem akkora, h előbbi programokat full kiváltsák...pl. nem hiszem, h a beépített Defender, v Win7-re MSE a (közel)jövőben olyan szintre jut, h kiváltsa az alternatív megoldásokat, felvegye a versenyt egy Kaspersky, Bitdefender és társaival... -
kispx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest