- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Múlt héten egy cipőben jártam veled, csak 735-ről.
A működő megoldás az volt, hogy felraktam a "contacts + messages backup" című Windows Phone alkalmazást, és ez SD-re le tudja menteni .vcf formátumban a névjegyeket. Ezeket aztán az Android simán be tudja importálni a Névjegyekbe.
A fenti alkalmazás az sms és mms üzeneteket is le tudja menteni. Egy román csávó csinált Androidos alkalmazást, ami ezeket is be tudja importálni, de mintha leszedték volna a Play áruházból. Szerencsére hamar válaszol a fickó; ha nem sikerül máshogy, elkérem tőle az .apk-t.
A file-jaimat (fényképek stb.) Bluetooth-on toltam keresztül, majd az Androidot PC-re kötve elrendezgettem a megfelelő könyvtárakba.
A Windows Phone kapcsán engem mindig is felháborított, hogy a saját adataimat nem tudom lementeni a saját (Windows) PC-mre. Mi több, a Windows 10 fel sem ismeri a Windows Phone 10-es telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest