Új hozzászólás Aktív témák
-
A postolónak meg üzenem, h ne takarítson mások helyett.
Én két lánnyal lakok egy 3 szobás lakásban.
Az egyik az mocskos módon igénytelen a koszra. Ha én nem porszívózok fel, hetekig ellenne a falak mellett gyűlő porcicákkal..
Nagyon jó csaj, csak magán kívül nincs szépérzéke. Mennyire rühellem, mikor utána a mosdót kell folyton takarítani --> belehullik a sminkeléshez szükséges eszközeinek az izéi, mittudom én mik, szemceruza morzsácska, ami egyből vízálló is, ne lehessen csak úgy feltörölni simán, ráadásul a mosógép ott van a mosdó mellett, arra pakolja ezeket, ott hegyezi a szemceruzáit, festékeit, állandóan tele van kosszal a fedele.
Sóhaj..Szerencsére a lakás teljesen gépesített, így pl. nem gond a mosogatás, meg amúgy is szeretek mosogatni, így ezzel nincs gond.
A másik csaj az meg olyan mint a Barátok közt-ben volt Kinga lakótársnője, aki a ruhákat, meg úgy általában mindent színek szerint válogatott pedáns rendbe.
Igen, egy kicsit zizis, de legalább rendet tart.
A legnagyobb gondom most egy macska lett, az mit hagy maga után folyton.. háááát, volt már pár macskám, ez túltesz mindegyiken.
Huma:
Nem, művezetőt írtam eredetileg is..
Hallod, te képzelődsz?
Amiket írtál.. meg az avatarod.. rajtunk gyakorlod hogyan idegeld ki az embereket körülötted? Mi vagyunk mi, kísérleti alanyok? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest