- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Akkor a tesó rákapna Vic87 poharára, cuccaira, + büdös lenne és mocsok. Az a baj, hogy eléggé underdog szerepben van, láttam már ilyet.
Én tudtam anno kezelni az ilyen helyzeteket, amikor hárman voltunk kanok egy albérletben*, de ez más, mert család, mert szülő gyerek viszony, és Vic87 a gyengébb.
Én egyébként a porszívózást csinálom meg otthon, az a standard feladat, a nagyobb takarításokat én csinálom, mert én vagyok rá a háklisabb (csempe lemosás, konyhabútor suvickolás, amikor nagyon alaposan meg kell csinálni évente 1-2-szer), és mosogatni hála a jó égnek pár hónapja már a mosogatógép mosogat.
*fel volt osztva a házimunka fázisokra, a lakás pedig zónákra. Minden héten meg kellett csinálni minden feladatot minden zónában, de mivel szobát takarítani hálásabb, mint fürdőszobát, ezért rotációs rendszer volt. Éppen ezért WC-t pucolni csak havonta egyszer kellett (max. kétszer). A táblázat heti bontásban fent volt a hűtőn, mint egy jelenléti ív, és amikor valaki úgy érezte, hogy kész van, az adott cellában a neve mellett pipált a mátrixban. Tök egyszerű, nem? Mindenesetre bármilyen trehány volt a lakótárs, működött, és ez volt a lényeg.
szerk: LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest