Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz Dany007 #11 üzenetére

Akkor a tesó rákapna Vic87 poharára, cuccaira, + büdös lenne és mocsok. Az a baj, hogy eléggé underdog szerepben van, láttam már ilyet.

Én tudtam anno kezelni az ilyen helyzeteket, amikor hárman voltunk kanok egy albérletben*, de ez más, mert család, mert szülő gyerek viszony, és Vic87 a gyengébb.

Én egyébként a porszívózást csinálom meg otthon, az a standard feladat, a nagyobb takarításokat én csinálom, mert én vagyok rá a háklisabb (csempe lemosás, konyhabútor suvickolás, amikor nagyon alaposan meg kell csinálni évente 1-2-szer), és mosogatni hála a jó égnek pár hónapja már a mosogatógép mosogat.

*fel volt osztva a házimunka fázisokra, a lakás pedig zónákra. Minden héten meg kellett csinálni minden feladatot minden zónában, de mivel szobát takarítani hálásabb, mint fürdőszobát, ezért rotációs rendszer volt. Éppen ezért WC-t pucolni csak havonta egyszer kellett (max. kétszer). A táblázat heti bontásban fent volt a hűtőn, mint egy jelenléti ív, és amikor valaki úgy érezte, hogy kész van, az adott cellában a neve mellett pipált a mátrixban. Tök egyszerű, nem? Mindenesetre bármilyen trehány volt a lakótárs, működött, és ez volt a lényeg.

szerk: LOL

Új hozzászólás Aktív témák