Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Sajnos valahol igaza van. Oké, ide a logoutra gondolom a jól szituáltak, intelligensebb fajta jár, de MO. lakóinak egy jó hányadát az ilyen családmodell teszi ki. Vagy rosszabb, mert apuka mehet meló után nyomban a kocsmába, hogy este tizenegykor részegen hazatántorogjon és balhézzon.
-
-
Dany007
veterán
És azt nem lehet, hogy a tesó részeit kihagyni a dologból?
Úgy értem, hogy az ő poharát / tányérját nem elmosni, az ő szobájában nem porszívózni, nem takarítani az ő ruháit nem mosni stb...
Aztán majd amikor már félig megette a kosz csak rájön... !Én is csinálok házimunkát! Hetente van hogy 2x is leviszem a szemetet!
Néha még törölgetek is. És volt már, hogy söpörtem, porszívóztam
Egy valamit nem vállalok, a mosogatás. Előbb vennék mosogatógépet, minthogy egy komplett ebéd maradványát elmosogassam :S Attól undorodok.
-
Vic87
csendes tag
Ikrek vagyunk, 25 évesek leszünk, csak én lány vagyok, ő meg fiú. Nem kőbe vésett szabály, hogy csak is kizárólag a nőnemű reszortja az egész.
Lauda: Szerinted miben lehet változtatni, ha se szépen, se csúnyán, semmilyen úton nem tudom elérni, hogy kapjak segítséget? Hátha tudsz mondani valamit, amit nem tudok, és jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged