- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhm
aktív tag
válasz
Bferibörs #3522 üzenetére
Azért írtam fél napot, mert én dél körül próbáltam regisztrálni, akkor még kaptam kódot, csak valamiért nem működött rendesen a program. Este 20.20-kor írtam azt, hogy várok még akkor fél napot. Tisztában vagyok vele, hogy egy nap hány órából áll. Egyébként reggel 8 órakor megpróbáltam regisztrálni és sikerült is, már akkor megküldte a kódot, tehát nem kellett várni 24 órát az előző "kódküldéstől" számítva.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Bferibörs #3515 üzenetére
Szia! Úgy értettem, hogy egyszerre egy accountot két mobil, androidos eszközön használnék. Sajnos nem működik, hiába írom be a kapott kódot, amikor az egyik aktivizálódik, sajnos a másik kidob.. A PC-s verzióval nincs ilyen gondom, mellette simán elketyeg szinkronban a telefon is. Gondolom csak az azonos operációs rendszerekkel van ez a gond.
-
klogw
aktív tag
válasz
Bferibörs #3486 üzenetére
Egész pontosan arról van szó, hogy van ez a két simem, de csak egykártyás a telefonom. Egy két simes készülék vásárlása helyett hajlandó vagyok a simeket cserélgetni amikor épp szükséges (1-2 emberrel szoktan hosszan beszélgetni és velük vibereznék telefonálás helyett), csak nem tudom, hogy ez így egy járható út-e.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Bferibörs #3475 üzenetére
"ne viccelj nem élvezed, hogy vad idegen emberekkel csoportosan beszélgethetsz a világ minen tájáról "
Hasznos ficsőr lehet...
Manuálisan/egyesével lehet frissíteni.Arra akartam felhívni a figyelmét,hogy ez automatikusan már nem fog megtörténni (többi alkalmazása sem),ha kikapcsolja playben. -
tandris13
csendes tag
válasz
Bferibörs #3439 üzenetére
És az sem probléma, hogy mielőtt kivettük a régi telefonból a sim kártyát azelőtt nem lett se letörölve a régi telefonról a viber, sem pedig deaktiválva nem lett és így tettük bele az új telefonba? az új telefonon így sem fognak látszani a régi beszélgetések vagy képek?
-
tandris13
csendes tag
válasz
Bferibörs #3437 üzenetére
és ha nem most fogja letölteni a vibert, hanem már volt a telefonján viber, csak nem ezzel a számmal, és most beleteszi a telefonjába ezt a számot, ugye amihez régebbi privát beszélgetések és képek kapcsolódnak, akkor azok az ő régi viberjén nem fog megjelenni? mivel az nem ahhoz a számhoz kapcsolódott, akkor gondolom nem is működik ilyenkor a régi viber ugye? tehát nem lehetséges h a telefonján működik egy viber egy számmal, most belerak egy új sim kártyát a telefonba, és a viberen minden új aktiválás nélkül csak úgy megjelennek az új számhoz tartozó privát beszélgetések és képek?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Bferibörs #3134 üzenetére
Csakhogy mind a kettő készülék android volt
Úgyhogy ezek szerint ott is törlődik minden?
Amúgy nekem a gépemre fel van telepítve a viber (PC) akkor ott még meg lesznek az adataim?
Sajnos nem tudom megnézni, mert pc-s viber viszont hiába van meg, nem tudom elindítani xD Ha valakinek erre van tippje, hogy hogy tudnám megnyitni, azt külön megköszönném!
A probléma: hiába van ott a viber ikon, rákattintok, és nem történik semmi. Feladatkezelőben sem látom ,tehát nem tudom kilőni. Újraindítás sem segít. Nem rég jött elő a probléma, de már napok óta ilyen...Egyszerűen a semmiből, egyik napról a másikra purcant ki.
-
Apollyon
Korrektor
-
csipuka
senior tag
válasz
Bferibörs #2863 üzenetére
Tenyleg megjon az uzenet, pedig kileptem a progibol, nem futott a process, de asszonytol megkaptam az uzenetet.
Mea culpa. Pedig kilepeskor meg szol is, hogy nem kapok akkor hivast vagy uzenetet, ha kilepek.
Firewall-al lekorlatozni a net elereset a Viber-nek igeny eseten. -
Doky1988
senior tag
válasz
Bferibörs #2687 üzenetére
A Telóm ZTE Grand X IN ami támogatja az A2DP/EDR -t.2.1-es bluetooth van benne.
Tehát akkor A2DP-s headsetet kell vennem és működni fog?De akkor elvileg bármilyen headsettel menni kellene, vagy csak A2DP -ssel?
Azért kérdem mert pl a Plantronics ML-18 nem A2DP-s.. Gondolod hogy egy M55el működni fog?
-
Sas madár
őstag
válasz
Bferibörs #2667 üzenetére
Közben azt sikerült is be azonosítani a hiba ott van még mielőtt elindítanám nem is kér jogot a sim-hez és utána semmilyen szinkronizálásra nem lehet rávenni.
Sajna ettől függetlenül fel tudok venni telefonszámot ugye de amikor hívom valamiért csak a külső hangszórót használja és nem is igazán használható mert nagyon rossz a hang minősége.
Olyan az egész mint a számítógépen amikor driver hiányzik. -
törölt tag
válasz
Bferibörs #2437 üzenetére
Na egy utolsó próba:
Van a telefonomon és a notebook-on is viber regisztrálva, egy regisztrációm van, mindkét eszközre ugyan azzal a számmal, egy hete még Magyarországon használtam őket.
Most kint vagyok külföldön. A telefonon nincs internet, a notebook-on van, Aldis, feltöltő kártyás stick. Kb mint a Telenoros, vagy a többi USB-s internet. Minden működik vele. Csak a viber nem kapcsolódik. Illetve nem küldi el az üzeneteket, de azt sem mutatja, hogy Offline vagyok.
Remélem, így érthető.
Mi az oka? -
törölt tag
válasz
Bferibörs #2435 üzenetére
Azt értem.
A telefonomon nincs internet. De mikor volt, akkor wifivel telepítettem a telefonra és a pc-re is a Vibert, regisztráltam is, mindkettő működött. Most nincs a telefonomon internet, mint említettem, de a PC-men van, feltöltős internet, meglepne, ha korlátozva lenne, de mégsem működik. A feltöltős net a PC-men van csak. -
AndrisBoy
aktív tag
válasz
Bferibörs #2414 üzenetére
Nagyon eltértél a kérdéstől.
Tudom hogy kell regisztrálni Sim-es, és Sim nélküli eszközre a Viber-t.
Az alapkérdés az lett vna, hogy az S2-be tudom-e majd még használni a vibert wifin keresztül , adatvesztés nélkül, ha az S5-be egy teljesen más sim kártyával telepitem a Viber-t , aztán az S2 sim kártyájával használom az S5-öt, (mivel csak amég telepítem, addig lett vna benne az S5-ben az új sim. aztán az S2 simjével használnám)
Hogy ilyenkor mi történik.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, de inkább majd kiprobálom mi lesz.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #2407 üzenetére
Bocs kifutottam az időből, (szerkesztés)
"Viszont ha már ez megtörtént, és a régi simem az új mobilban, egy másik sim a régi mobilban, együtt bekapcsolva mind 2, melyik eszközön fog megjelenni az üzenet? Mind kettőn, megfog ha online mind 2 viberem?"
Mindkettőn fog működni, a második telepítésnél nem kell betenni a sim kártyát ! csak Wifi kell a telónak! az első regelt VIBER-re fogodmegkapni sms (üzenetként a VIBER chet felületén ) a másik készülék reg kódját ,tehát azt figyeld ne az új VIBER-es kütyüt, hogy megtudd a reg kódot, második készülékként fogja kezelni a VIBER a 2. telódat , nem fog kilépni,szinkronizálni fog egymással ha mindkettön van net.TERMÉSZETESEN MINDKÉT KÜTYÜN UGYAN AZT A TELEFONSZÁMOT KELL MEGADNI REGISZTRÁCIÓNÁL !
-
havri1
félisten
válasz
Bferibörs #2258 üzenetére
Viszont nekem megvagtak a flottaban. Régen ment a Viber is, lejárt a hűség, maradt minden, de változott a flotta tavaly októberben, így akinek nincs hűsége, uugrott a mp alapú számlázás.. Kothettem újra a netet, hogy legyen hűség. Igen ám, de így már az új aszf szerint módosult, viber nem beszél..
-
havri1
félisten
válasz
Bferibörs #2249 üzenetére
Működik. Ez a link, csak a kérdéshez kell.
Innen lehet regisztrálni, majd a kliens programot leszedni.
100mb adatot kap az új reg.
Ez kevés rendszeres használatra.
Pozitívum, hogy 5-6 régióban is lehet VPN- ezni vele, szerte a világon ;-)
USA, EU és elég sok országot ki lehet választani. -
artid
aktív tag
válasz
Bferibörs #1874 üzenetére
Nos, ha kikapcsolom a futó progik közül, egyszer biztosan újra indul, de ha megint leállítom, akkor nem jött vissza. Kérdezném, hogy ha kapok üzit, amíg ki van kapcsolva, azt érzékeli és megkapom? Vagy majd csak ha bekapcsolom?
Amúgy sajna nem azt csinálta, amit írtál. Egyik készüléken engedtem a kontaktok hozzáférését, a másikon viszont nem kérdezte meg, s annak a kontaktjait is szinkronizálta...
-
zseko
veterán
válasz
Bferibörs #1874 üzenetére
Nem teljesen ezt jelenti, de majdnem. Kikapcsoltam majd a memóriát is ürítettem meg töröltem belőle minden feleslegeset hogy semmi ne maradjon, így azt jelezte másnál hogy utoljára elérhető ekkor és ekkor. De amint kaptam üzenetet valahonnan rögtön visszamászott a memóriába
Le is töröltem, ha egyszer nem akarok elérhető lenni rajta adott időben, akkor nehogy már a netet kapcsoljam ki a telefonomon!!
-
artid
aktív tag
válasz
Bferibörs #1871 üzenetére
Nos, ezt megszívtam.
Feltettem egy üres névjegyzékes BlackBerry-re, amin addig el sem indult, amíg nem engedélyeztem a contacts hozzáférést. Engedtem neki, majd hozzáadtam egy fontaktot.Amikor viszont az Android-os készülékre aktiváltam ugyanazt a telefonszámot, már nem kérdezte meg, hogy engedem-e...
Így megkapta automatikusan az engedélyt.
Deaktiváltam a számot, majd újra aktiváláskor sem kérdezett semmi...Azt hiszem így jártam.
Kérdés:
Ha kikapcsolom a progit, hogy ne fusson, de valaki üzen nekem, akkor azt utólag kézbesíti? Vagy az elveszett?
Látom, ha valakinél pl nem fut a progi éppen? Vagy csak azt, hogy fent van nála? Csak hogy várjak-e választ. Vagy jelzi, ha kézbesítve van az üzi?Köszönöm.
-
pollack
csendes tag
válasz
Bferibörs #1816 üzenetére
Wifi-n sem megy.
Nem hinném, hogy a T-mobile korlátozná. Ez a telefon igazából a páromé, nekem most egy HTC van, ugyanilyen T-s kártyával és azon működik a Viber.
És ami a legérdekesebb: kipróbáltam a Skype-al is és a hanghívás azzal sem megy, de a videóhívás tökéletes. A Hangouts is jó.
Olvasgattam külföldi fórumokat és másoknál is van hasonló hiba. Egy szakértő azt írja, hogy nem minden telefonnal kompatibilis a Viber. Ezt el is hiszem, de ezen a telefonon eddig jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest