- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
end09
tag
hatalmas az a venti
-
BRinyo
aktív tag
Most rendeltem dualcore atommal szerelt lapot 22ezerért. Van egy gyanúm, hogy ennek az árán 2 atommal szerelt lapot is rendelhetnék.
Egyébként kíváncsi lennék én is arra a tesztre. Azt tudom, hogy ha megjön, összehasonlítom egy 1,8-as conroe celeron-nal a cuccom... -
.mf
veterán
Ajh, Via. Ha médiaszerver, akkor halk kéne legyen. Tettek volna rá egy felfelé terebélyesedő bordát és egy 70mm-es ventit, de nem, az árazásukba nem fér bele az a kb +200Ft. 1GB RAM sem valami fényes. Valamint a régi IGP se szép húzás, olyan Atom+945GSE érzete támad az embernek...
-
nyunyu
félisten
"The VIA VB8002 supports Microsoft Windows XP, XPe, CE, and Linux operating systems."
Ehhe, kivancsi lennek ra, hogy CX700-on hogy megy a Linux.
Most nezem csak a csodalatos CX700-as ipari PC leirasat, ami hardveresen alkalmatlan volt DOS futtatasara, az is csak 1GB ramot bir kezelni.
Ezek szerint ez valami chipset limitacio lesz, pedig a CX700M oldalan 2GB-t irnak...2006-os chipset? Ez sokmindent megmagyaraz
-
nyunyu
félisten
Lattam rajta 2 9 tus narancssarga tuskesort, az vagy soros vagy USB lehet.
Aha, USB lesz az, nem soros.
Itt a hivatalos oldala. -
azbest
félisten
"Update: VIA tell us that the VB8002 will be availble in around a month’s time, with an MRSP of $180 but a street price closer to $109." [link]
mindnek van valami gyíkja? aminek fapados a gpu-ja az kap 4 féle video kimenetet, aminek meg dx9es, az csak d-sub-ot... ram slot is nyírbált... soros port is hiányzik valakinek
-
zed1983
őstag
Azok az RCA aljazok durván néznek ki
-
nyunyu
félisten
Nocsak, Nanojuk is akad mutatoba?
Hogyhogy nem a jol bevalt C7-et raktak ra raktarsopres cimszoval?
Egyebkent csak nekem tunik fel, hogy nem tul acelos a felszereltsege? Igy ipari cuccokba egyaltalan nem alkalmas...
-
^Clown
addikt
Én inkább a max. 1 giga ram miatt kesergek. DVI-HDMI átalakító már elég régóta létezik.
-
mephi666
nagyúr
-
dabadab
titán
A "digitális HDTV enkódoló" az micsoda?...
szerk: aha, megvan, egy sima scaler.
-
Skizz
addikt
az a venti eltévedt?
-
-
azbest
félisten
volt már 1.6-os via nano vs 1.6os intel atom proci és lap teszt ph!-n? Sok egyforma atomos rendszert összehasonlítottak a srácok.. ha még nem volt akkor ideje lesz
Egyébként mi ez a szutyok lap? Túl sok régi chipsetjük maradt?
"The S3 Graphics UniChrome Pro II is a DirectX 7 (without T&L) onboard graphics solution (shared memory) of VIA for laptops with VIA C7-M CPU and VX700 North-Bridge, which is intended for office applications and hardly suited for 3D games. There is no Aero support." [link]Volt már értelmesebb via iTX lapról is szó, szintén 1.6-is nano és dx9-es gpu-val: [link]
-
CSorBA
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
Az kisméretű alaplap egy darab DIMM memóriafoglalatot használ,
A ?
szerk.: kevés az alap USB.
-
Vicoo
senior tag
4 cm venti? Túl halk lett volna amúgy?
H.264, VC1 az nincs sajnos...
-
gyiku
nagyúr
hol a hdmi csati?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest