- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
H.Ezredes #32 üzenetére
Sokan inkább azt a módszert alkalmazzák, hogy egy nagyobb pötty pasztát raknak középre, és a blokkot ráhelyezve, körkörös mozdulatokkal mozgatva azt elterítik az anyagot. Én ezt a CPU hűtőnél szoktam alkalmazni, mert ott nincs semmi olyasmi a közelben, aminnek ha nekiütöm a bordát, akkor kárt okozhatnák benne. Itt eléggé nagy volt a borda, inkább vigyáztam rá.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
beldeczki #19 üzenetére
Majd meglátom. Addig is itt egy kép arról, hogy mit produkált a FurMarkt 700 rpm mellett.
63°C maximum. Igaz lehet, hogy ki tudtam volna préselni még 1-2 fokot ha járatom még 10 percet, de nem volt hozzá cérnám.
Csináljak olyat, hogy passzívba mit bír? Szerintem 85°C körül megállna. Vélemény? Vagy ne akarjam kinyírni szegénykémet, hamár kölcsönbe van?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Elég hülye napom van, ezért elnézést, hogy csak most válaszolok.
(#8) Yutani:
Jah, így érthető a kérdés. Oka leginkább az, hogy ne tettem a memóriákra hűtést, mert nincs. Amit anno a S1-eshez adtak az ugyan leszedtem a 4770-ről de már rég nem ragadnak megfelelően. Az előző kártyáról is leesett 1-1 db amit úgí kellett a borda alól kihalásznom.(#9) drlovi:
Előted a lehetőség.Régebben és is szemegzettem a twin turbo kiegészítőt hozzá, de valamiért nem volt szimpatikus, és drágább is lett volna, mint ez a noctua (bár a noctua is horror árban van, de ez mindegy.
)
(#11) mmdms:
Játék közben még sosem mértem hőmérsékletet. Mivel lehetne hatékonyan loggolni? Jó lenne idő föggvényében ki tudná rajzolni a gpu/cpu usage, hőmérséklet diagrammokat. Van ilyen program?(#12) BiP:
Persze értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?Egyszerűen többet vártam tőle. Lehet ha leveszem az ellenállást a ventiről és nagyobb fordulaton pörög, akkor sokkal többet nyerek. Lehet a napokban kipróbálom, hogy mennyit lehet így vele pluszba nyerni.
(#13) IreN!CuS:
Szerintem itt az apróról szereztem be, de vannak direkt szivacsokat árusító boltok is, ahol biztos lehet venni. Csak ott 2m^2-es a minimum ksizerelés, amiből 3-4 gépet is be lehet szivacsolni.(#14) benedekco:
Hát úgy igazándiból nem szabad sokat várni tőle. Sajnos a ventiknél és a házlapi kivezetéseknél hatalmas lyukak vannak, ahol a hang szabadon ki tud jönni. A HDD-t külön nem szigeteltem, csak rendesen becsavaroztam a helyére. Szerencsére az én lemezem nem rezonál annyira, mint sok másik, így erre nem volt szükségem. Simán bent van (volt) a ház elején az elülső venti mögött.A pasztázás meg ott bukik el igazán, hogy nem találtam meg az újabban vásárolt, ezüstös pasztát, így csak ezt az öregedő szilikonost használtam. A metodus szerintem nem számít olyan sokat, mint ahogy sokan gondolják, de ezt nem tudom. Ezzel a módszerrel én meg vagyok elégedve.
(#15) Barthezz2:
Engemet is csak este/éjszaka zavar, amikor egyébként elég nagy csönd van. A család már alszik és még gépezek és csak a nagy zúgást hallom.(#16) gabe_:
Ki fogom próbálni magasabb fordulatszámon is.üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest