- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Mondjuk telefon és telefon között is van különbség. Nálam mindkettő nexus, ami gyárilag tudja, nem kell hátlapot cserélni (nem is lehetne). Itt tudom, hogy fali töltőről ugyanolyan forró, mint a qi charger használatakor.
Az viszont kétségtelen, hogy padról lassú a töltés. A nexus4-en még csak-csak elfogadható, de nexus6-on már borzalom, ezen nem is használom inkább. -
NTonee
veterán
Nekem a gyári fali töltővel is forrósodik mindkét telefonom, ha elindítok egy komolyabb játékot, akkor is. Ha a kettőt egyszerre, akkor pár percen belül eldobom, mert annyira meleg.
Qi töltővel melegszik, nos... igen, de nem jobban, mint a fent említett esetekben. Nálam jól működik a nillkin féle, semmi baja, szerintem jó dolog, hogy nem kell állandóan dugdosni az usb-t. -
NTonee
veterán
válasz
kukamatyi #65 üzenetére
a samsung galaxy s5 alapértelmezetten nem kompatibilis, ha jól emlékszem.
ez kell hozzá és akkor az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest