Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
A Nokia 3110 classicom bár rég volt, de emberibb cucc
-
hoffman_
nagyúr
Azt mondjuk nem tudom hogy. Én véletlenül tettem fel hardverapróra egy (Breitling) replikát, ráadásul a komolyabb fajtából, és egy óra után offolták a hirdetést, mivel ilyet aprón nem szabad, mint kiderült.
alk76:
Megsúgom Neked, hogy ez például már teljesen hű, tökéletes másolata az eredetinek. Természetesen képek alapján
Egyébiránt egyetértek veled, csak a netes vásárlás kapcsán ugrott be az oldal.
-
Xaels
félisten
Verjetek meg, de nekem a forma és az anyaghasználat bejön (szigorúan a replika), kár az összeszerelési minőségért és az MTK platformért. Persze az is szégyenletes, hogy ilyen ennyire megtévesztő másolatról beszélünk.
-
Probber
őstag
Ez már igen, igazi kínai vacak.
-
ak76
senior tag
Mekkora károkat okoznak?
Semekkorát.
Egyrészt a potenciális Vertu vásárló szalonból vásárol,nem a buga & tsa gsm bótbol',másrészt az egyik milliós tétel,a másik pár tízezres.
A Vertunak annyi lehet az "anyagiasítható" kára,hogy ezek a bóvlik lejárathatják a márka imidzsét,ami szintén marhaság,tekintve hogy kismillió szemét klónnal van teli a net,mégis ezek a telefonok a "sznobfonok" csúcsa,évek óta.
A becsapásról meg annyit,hogy egyszerűen nem létezhet olyan mazsola,aki benyelné hogy egy szalonban alaphangon másfél millióért kínált Vertu Signature-t megvehet,ráadásul a netről() potom 270 dollárért.
Aki hisz ebben,az egyszerűen buta.
Ez az egész olyan,mint az a Rolex,amit az aluljáróban akarnak rád sózni,előbb 100 ezerért,majd a végén "csak neked tesvírem" alapon 5 ezerért.
Ha beveszed a marketinget: "most nyúltuk a szalonból,még friss,meleg",akkor meg is érdemled. -
itsmeyeah
tag
Ezt ki veszi meg?
-
Rusi
senior tag
Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy ismét egy kínai eszköz teszi tiszteletét nálam, ám ez már valószínűleg több szinttel a Vertu és Lambo telók felett lesz. Elég csak annyi hozzá, hogy androidos és dual SIM-es (jelenleg még én se tudok többet róla, ma kapom meg). És ami még jobb hír, hogy mellette egy nagyon friss és ropogós újdonság is érkezik, szintén Android fronton és állítólag nagyon "játékos" eszköz.
-
Vtwo
senior tag
Ki a franc vesz ilyet?De most komolyan,
-
Ha milliárdos lennék se vennék Vertu telefont,mert ronda primitív,keveset tud,amelett rohadt drága.Ez a kínai másolat nem tudom kinek készül,én menekülnék elöle
-
kaller1
veterán
Jók ezek a kínai telefon tesztek, kár hogy kivétel nélkül csak a hulladék kategória kerül bemutatásra.
-
merkucyo
aktív tag
Valahol ezért már undorító amit ez a kínai régió művel , és most a hamisításra gondolok , lehet hasonló , de az , hogy egy az egyben lekoppintják és becsapásra játszanak az undorító , arról nem is beszélek , hogy ezzel az eredeti gyártónak mekkora károkat okoznak .
A legnagyobb baj , hogy ma már egy halom terméknél mobilokon keresztül , az órákon át az egyszerűbb dolgoktól a luxus cikkekig szinte mindent hamisítanak és internetes rendelésnél külön oda kell figyelni , hogy ne valami mandulaföldi kreálmányt vegyen az ember .Akik meg az ilyen replikákra játszanak azokat nem tudom hova tenni , de mint tudjuk : Hamis termékek hamis embereknek valók !!!
-
Ára?
Az ilyeneket nem tilos forgalmazni?
-
Dottore
addikt
Ez legalább annyival jobb mint az eredeti (ami simán csak giccses), hogy vicces és persze olcsóbb.
-
ak76
senior tag
Nekem tetszik.
Tudom hogy kisebbségben maradok,de formára,anyaghasználatra nekem abszolute bejön.
Ez persze szubjektív.
Ami jobban bosszant,inkább az,hogy neves gyártók,pl a Nokia,évek óta képtelenek váltani,képtelenek olyan minőséget produkálni,egy-két tipus kivételvel,ami anyaghasználatban igazából odaverne,mint anno a 8850-8910 idején.
Hol marad a 8-as széria utódja?
Hol van a 6700c utódja?
Hol az innováció a dizájnban?
Egyébként volt a kezemben egy ilyen signature klón,egy hasonló árú márkás telefonhoz képest az anyaghasználata fényévekre van pozitív értelemben,és az összeszerelés minősége sem volt problémásabb mint a neves gyártók cuccainál.
Unikum mivolta pedig megkérdőjelezhetetlen... -
palesz53
senior tag
semmi plecsni?ej-ej...
ezek a szutykok tényleg csak arra jók, hogy az ember röhögjön egy jót... bár részben sírni lenne kedvem, hogy ilyesmire pazaroljátok az időtöket
-
blueMerle
veterán
Az a legnagyobb baj hogy ezt le tudtátok tesztelni, azaz bejutott az EU-ba. Sose fogom megérteni hogyha a BMW megteheti hogy bezúzattat több száz kínai replika autót akkor mindezt a Nokia miért nem??? A valódi érték ha nem is ugyanannyi mint az autóknál, de itt is milliós. Mi persze jót röhögünk azokon akik egy ilyenért kiadnak több százezret, mert ugye hogynemvetteészre csak a kocka néha elfelejti hogy nem mindenki születik usb kimenettel a seggén. Viszont ha a Nokiának ez nem fáj, mert látszólag le sem szarja, akkor nincs baj. Egyéb esetben a birtoklása is bűncselekmény lenne mint Olaszországban a Ferrari replikák...
Nagyon remélem hogy ennek is eljön az ideje és ilyen szemét be sem kerül az EU területére.
-
eeXaa
addikt
...én mindkettőt elfogadnám, használnám...
-
rep3at
őstag
Az eredeti sem kéne. Külsőre tetszenek de az igényeimet nem igazán elégítik ki. Ha meg már luxuskategória akkor talán egy Aura..
-
Mr.Csizmás
titán
Egyebek
Üzemidő 3 pont
Ár/érték aránya 0 pontusqe ez jó is lenne a cikk végére értékelésnek, mindent elmond
dzsunkakoppintás rulez
-
hemaka
nagyúr
jóféle...
-
JanFe
aktív tag
jol szorakoztam. koszi a tesztet
-
macilaci78
nagyúr
Régen láttam ennyi indulatot és trágárságot egy cikkben. Tagadhatatlanul kiborító tesztpéldány lehetett.
-
Soni84
tag
Jó kis cucc!
Hasonlít az iPhonehoz! -
Retekegér
MODERÁTOR
Elmennek már a p*csába ezzel a sok veszélyes hulladékkal. Nem hiszem el, hogy ilyenre van igény
-
Youri
veterán
Az ilyeneket miért engedik be az EU-ba???
-
szőröscica
addikt
Inkább keressen az illető magának egy szép állapotú 8910-es Nokiát, ha luxus készüléket szeretne olcsón. Egyrészt az tényleg minőségi anyagokból van, másrészt a funkcionalitása nem rosszabb, hiszen bluetooth kihangosítást tud, telefonálni lehet vele és sms-t küldeni is. Ja és wap böngészője is van.
És a gyári aksival egy hetet minimum elmegy.
-
Rusi
senior tag
Direkt nem írtam árat, ugyanis egyrészről a tesztelt példány már használt volt, másrészt meg nagyjából teljesen mindegy, mennyibe kerül (egyébként nem is kérdeztem rá, hogy mennyibe kerül, annyira a hatása alá vont, hogy ez ki is ment a fejemből
). Az biztos, hogy nem 1,5 millió, mint az eredeti, de biztos nem 5 ezer forint, amit az olvasók jelentős része egyáltalán talán megadna érte.
-
amanoba
őstag
azért az irigylésre méltó, hogy bőrt és fémet alkalmaznak, csak kár hogy gyatra a minőség..
az áráról tudni valamit? nem szerepel a cikkben.. -
Rusi
senior tag
Javítottam az elírást, mondjuk kicsit vicces, hogy az elírás simán lehetne a kínai másolat része, de nem, itt arra se vették a fáradságot, hogy átnevezzék, ugyanúgy Signature S-nek hívják. Ja, meg a pontozásos táblázat is rendben van már.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hú ez nagyon kemény volt. Tényleg nem tudom kinek lehet ilyenre igénye.
-
Zsolto
őstag
Ha nem vennék, nyilván nem is gyártanák. Ahogy apám szokta mondani: amíg lóx@r van, addig veréb is akad.
Erről a telóról pillanatnyilag ennyi jut eszembe -
TheSaurus62
tag
Most Singature vagy Signature? Az előbbinek van egy kis távol-keleties bája.
-
Nordic
Közösségépítő
Nem értem miért maradt el a pontozás
.
Nekem nem lenne türelmem ilyen telefonokat tesztelni, le a kalappal.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Felraktam a videót az első oldal végére, enjoy
-
Rusi
senior tag
Nos, ez még a 6310i-nél is keskenyebb, ellenben hosszabb, tehát egy normál candybar telefonhoz képest is igen meghökkentő arányai vannak (3x hosszabb, mint amilyen széles!). A mi régi Sony tévénk távirányítója rendelkezik hasonló felépítéssel, de sértés lenne a Sonynak, ha egy Vertu másolathoz hasonlítanám.
-
meroly
veterán
Hát ez haláli jó volt. Főleg a Concierge gombra elinduló zenelejátszó
Egyébként képek alapján nem is olyan vészes és a forma nekem kimondottan tetszik. Manapság az összes telefon a tepsi felé tendál, ez legalább vékony és hosszú mint a 6310i
-
skajwa
senior tag
Az a szomorú, hogy az ehhez hasonló replikákat nem egy ember meg is veszi parasztvakítás céljából. Az má lényegtelen, hogy szakadt edzőcipő és kopott melegítő párosul hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest