- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Depression #22 üzenetére
Hát igen, ez az érem másik oldala. Viszont szerintem tuti van olyan is, aki olyan anyagi státuszban van, hogy megengedheti magának a 1,5 millás telefont, de komolyabb tudásra vágyik, viszont egyúttal legyen egyedi is. Persze nem ismerek ilyen embert, ezért nem is érthetem meg az igényeiket. Egyébként magamból kiindulva, tök mindegy mennyi pénzem lenne, ugyanúgy piszkálgatnám a multimédiás kütyüket.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Vertura nem mondtam még ilyet de tetszik.
-
AMD Power
titán
Ritka de ez nekem tetszik.
-
tjb007
nagyúr
És akkor most annak kell jönnie, hogy leírod szerinted milyen a normális vállalati környezet.
Egy J.P. Morgan lehet, hogy foglalkozik vele de pl. 20 fős, gyerekjátékok importálásával foglakozó (kis)cég nem azzal fog foglalkozni, hogy Android, iOS, Symbian, BB vagy WP7 hanem, hogy a leveleiket megkapják stb. -
Misály
addikt
"Igazából manapság bármelyik okostelefonra rá lehetne mondani, hogy üzleti telefon mivel az alkalmazások már elérhetőek bárki számára csak épp nem mindegy, hogy mivel jelensz meg egy fontosabb tárgyaláson."
Az elso felebe bele kell kossek, normalis vallalati kornyezetbe pl nem engednek be androidos vackokat. Biztonsag szempontjabol csak WP Symbian es BB johet szoba.
-
rep3at
őstag
-
tjb007
nagyúr
Ez egy jó kérdés.
Egyrészt a telefonnal érkező olyan szolgáltatások, programok miatt üzleti telefon az üzleti telefon amik a többin nincsenek (gyárilag) rajta, másrészt pedig a márkája és kinézete miatt(bármennyire is furán hangzik).
Igazából manapság bármelyik okostelefonra rá lehetne mondani, hogy üzleti telefon mivel az alkalmazások már elérhetőek bárki számára csak épp nem mindegy, hogy mivel jelensz meg egy fontosabb tárgyaláson. -
Brutális eb
addikt
Számomra ez még mindig: Broáf.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
attisx
addikt
Egy kőgazdag orosz oligarchának, vagy egy arab hercegnek (a Győzike kaliberű cölöpöket inkább hanyagoljuk) val.szeg' nincs is többre szüksége. Nekik sokkal fontosabb, hogy k*rva drága legyen, nehogy már a medence tisztító fiúnak is olyanja legyen. Egyébként is ennek a rétegnek jobb dolga is van annál, mint hogy egész nap a hiper-szuper multimédiás kütyüjét buzerálja...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
rekid
addikt
Értem én hogy nokija nade mi hajcsa? Eddigi legjobb vertu, de miért egy 3 éves modellre epit rá? Na de mindegy, mennyen rajta a fészbúúk mer gazdagéknal is felkell rakni az uj kepet a verdáról.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
debrejo
senior tag
Aki nyíg rendszeresen itt hogy miért plasztik és nem fém, de elcseszték, az most rohanjon ezt megvenni
-
Dr. Akula
félisten
-
Depression
veterán
válasz kolosanyi #21 üzenetére
Mert Richie Rich nem a mobilján rögzíti a meeting időpontjait, hanem a titkárnője, és nem játszik need for speed-del, hanem átéli azt.
Viszont rögtön a kukába kerülne az a sokmilliós mobil, amelyiket minden nap végén töltőre kell dugni.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg ronda. Viszont legalább már eljutottak Richie Rich-ék is odáig, hogy nem egy 20.000 Ft-os tudást adnak el mésfél millióért. (Nem erre a telefonra értve, mert ez viszonylag okos, de sose értettem, hogy miért kell egy ilyen drága cucchoz gagyi tudást párosítani, továbbá azt se, hogy miért nem lehet a mai trendeknek megfelelő luxusmobilt csinálni. Érintő, friss oprendszer, hardver stb. Ez nem kell, hogy azt jelentse egyből, tucatgép.)
-
saiyajin
senior tag
Tényleg szép. Az elsö vertu, ami tetszik is ès használnám is.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Dr. Akula
félisten
Ha már ilyen drága, akkor miért csak egy fos nokiára futja belőle? Miért nem vmi highend PDA-t turbóznak fel, hogy értelme is legyen?
-
Misály
addikt
Azert az e72 se az a rakas szar kategoria, ez meg valami meseszep.
-
gybazsi
senior tag
Ez legalább kinéz vhogy. Bár jobban megnézve azért eléggé felismerehető h lényegében egy E72-ről van szó.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
hülyegyerek
addikt
Ha másfél milla alatt lesz, veszek kettőt...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
draco31
veterán
Ez az első Vertu ami tetszik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
joey04
titán
Nem sok Vertu van amire rámondtam, hogy szép (talán 1), de ez nagyon szép lett.
-
youngboy
senior tag
Egyedinek egyedi, de szerintem egyáltalán nem szép. Bár nem ez szokott dönteni nálam vásárláskor.
-
CS_D
senior tag
Nagyon hasonlít a Nokia E6-ra... Vajon ezen is Symbian^3 lesz? Mondjuk érintőképernyőről senki sem beszélt...
Egyébként tényleg szép telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Lojalisfrank
csendes tag
Rongyrázás........amúgy nagyon szépen kivitelezett teló, csak azt nem értem hogy pld Samungéknál, és más egyéb gyártóknál miért nem tudnak hasonló szép, egyedi formát megrajzolni, miért csak a tucat design a jó.....?
-
janes74
senior tag
Eddig messze a legjobb Vertu.(legalábbis annak tűnik)
-
Lajdzsi
tag
Nagyon szimpatikus, de mérget vennék rá - hogy lesz olyan drága mint amit rávennék.
-
rep3at
őstag
Szép kis mobil, és végre elég okos is.
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest