- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
Ahogy Jacint írta, sajnos az tényleg használhatatlan hozzá. Van nekem itthon, használom is, de azt a pici kínai kezek a gyárban beprogramozták, és nem igazán lehet hozzányúlni.
Viszont találtam egy ilyet, de ha a leírásnak lehet hinni, akkor csak 1Wattra képes (bár a képeket elnézve, szerintem csak rosszul írták oda).
Elsőnek egy műveleti erősítőre gondoltam, de nincs se időm, se kedvem egy kapcsolási rajzot összedobni -
Vidual001
tag
Igen, azt aláírom, ha egyszer valaki normálisan beállítja, ahhoz többet nem kell nyúlni, de én párszor átböngésztem a kézikönyvet, neten is keresgéltem (lehet én vagyok a h*lye hozzá), de nem tudtam beállítani.
A másik az ára, amit írtál, hogy átlag felhasználó inkább 3-4 ezerért vesz potisat. De ha valaki ért hozzá, ideje és felszerelése is van hozzá, akkor csinál egy olyat mint Jacint78.Jacint78: Szerinted egy karácsonyfa égősor elektronikája jó kiindulási alapja lehetne az RGB vezérlőnek? Persze a dalolós fajtából
-
Vidual001
tag
Scythe Kaze Chrono ventiszabályzóm volt korábban, de egyszerűen idegesítő volt, hogy 2 percet azzal bajlódtam, hogy játék közben beállítsam az ideális fordulatszámokat.
Scythe Mugen Rev3. B hűtőm volt, az alsó lamellákhoz volt téve a hőmérő szenzor, és nem tudtam normálisan beállítani az automatikus szabályzást. Egyébként nagyon mutatós volt, a világítást is ki lehetett kapcsolni, így éjszaka sem volt zavaró ha 0-24-ben ment a PC. A doboz felszereltsége is jó volt (bár ennyi pénzért legyen is jó) viszont nekem akkor is a potméteres verzió jött be jobban.
Megjegyzem, egy potméter csere nem tart semeddig, megnézed, hogy a nyák mit kíván, illetve milyen paraméteres kell a ventikhez (nálam Pure Wings2 van 2 120mm és 1 140mm-es), de Lepa Bol Quiet-tet is hajtott már. Egyébként most egy Revoltec 4 ch-s ventiszabályzóm van, a 140-es ventihez kicseréltem a potit, de az original is vitte volna, leégés nélkül -
jacint78
addikt
Nyílván azonos fordulatról van szó, de, ha ugyanarra a hőtőbordára van rakva két ventilátor az annyival nem hatékonyabb, minta a vízhűtés, mert azoknál a felület kevés, itt viszont megvan a hűtőfelület és ez a borda eléggé szellősre van csinálva, ezért is jó. Vannak bordák amiken nehezebben jut át a levegő, ott sokat segíthet a második ventilátor, amúgy már csak egy van rajta, mert az egyik bedöglött és lusta voltam másikat applikálni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Total Commander
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest