- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
vemalsar
csendes tag
-
vemalsar
csendes tag
Köszönöm a biztató szavakat és a visszajelzést!
Igazából nem vagyok nagy OC mester, de gondoltam, azért megnézem azt is, csak finoman
Vannak most más projektek amiket szeretnék megnézni még, aztán még az is lehet hogy visszanézek erre egy másik BIOS-szal és/vagy procival, ki tudja
-
vemalsar
csendes tag
Köszi a tippet, láttam a BIOS-okat mert utána olvastam a témának de custom BIOS-t még nem mertem feltenni
Azt gondoltam, talán a procival nem volt szerencsém de akkor lehet mégis az alaplap a ludas? Olvasgattam és volt aki gyári feszültséggel is megugrotta a 200+t, hát attól én elég messze voltam sajnos, asszem már ehhez is 1.85-re kellett emelnem a feszültséget, ha visszavettem, elkezdett botladozni, de efölé már nem mertem menni
Tartósan nem is használtam OC-zva így se, nem gondoltam egészségesnek már ezt.
-
vemalsar
csendes tag
Sajnos igen, egy ilyen erősebb VGA-val bele lehet szaladni Socket A / Socket 478-as prociknál könnyen a CPU limitbe, ha egy 3200+os Bartonom lett volna, picit biztos jobb a helyzet de úgy tippelem az se tudta volna kihajtani teljesen... hát akkor Te is bejártad ezt az utat
Azért ha lesz erősebb procim, 200/400 FSB-vel akkor azon még megnézném, mennyivel jobb, de innen már tényleg megérte platformot váltani alaplapcserével, ez volt a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged