- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vemalsar
csendes tag
Nekem Socket A konfigom volt ami akkor nem volt annyira rossz még, ASUS A7N8X-X lappal, Sempron 2800+ proci, talán egy 6600 GT ha minden igaz? Azzal én sokáig elvoltam, szerettem, vitt sok mindent... aztán persze erősen öregedni kezdett de a 754 meg 939 is kimaradt nekem (asszem egy LGA 775-ös konfig után AM2-vel folytattam).
-
vemalsar
csendes tag
Köszönöm szépen
Hát a 939-es Athlon 64-ekben már volt dual channel is úgy rémlik, szóval én itt is örültem volna nekiAzért így is jó volt megnézni mit tud.
Nem is tudom milyen proci tudna kihajtani egy SLI konfigot 754-enNekem úgy tűnt hogy a 7600 GS-ben is maradt bőven, és közben lett Athlon processzorom is bele, hát... na de ez már egy másik videó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest